2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی ، داره یا نه لایک مایک بلد نیستم

شیرخشک مادرا لیدی میله که اکثرا دلدردای فجیعی برای نوزاد به وجود میاره

آلرژی نوزادتون درچه حاله؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
شیرخشک مادرا لیدی میله که اکثرا دلدردای فجیعی برای نوزاد به وجود میارهآلرژی نوزادتون درچه حاله؟؟

بچم آلرژی نداره

بعضی مواقع شب ها شیر ندارم به بچه بدم 

بچم هم از اوناییه که زود یاد میگیره 

یعنی بهش شیر خشک بدم دیگه سینه خودم رو نمیگیره 

چند بار با قطره چکان امتحان کردم ،همش بهانه قطره چکان رو می گرفت 

می خوام شیرم به حدی باشه که شبا هم از سینه خودم بخوره

بچم آلرژی ندارهبعضی مواقع شب ها شیر ندارم به بچه بدم بچم هم از اوناییه که زود یاد میگیره یعنی بهش شی ...

ویی خدا ببوسش جای من😘😘

اگه آلرژی نداره که غذاتو خوب کن

چون تو تاپیکات دیدم نوشتی صورتش دونه زده گفتم حتما آلرژیه

من کله پاچه و آبگوشت میخوردم سینه هام پر شیر میشد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ویی خدا ببوسش جای من😘😘اگه آلرژی نداره که غذاتو خوب کنچون تو تاپیکات دیدم نوشتی صورتش دونه زده گفتم ...

چشم گلم ،محبت داری 

نه اون مال دوماه پیش بود 

متاسفانه هر چی می خورم زیاد نمیشه

فکر کنم باید شیر خشکیش کنم 

چشم گلم ،محبت داری نه اون مال دوماه پیش بود متاسفانه هر چی می خورم زیاد نمیشهفکر کنم باید شیر خشکیش ...

یبار یه دکتر طب سنتی اسلامی تو برنامه  تلویزیونی میگفت مادرایی که نمیدونم طبعشون چطوره کم شیرن باید طبعشونو درست کنن

شرمنده که یادم نمیاد

ولی اگه طب سنتی اطرافت هست حتما برو

قرص شیرافزاهم داروخونه داره گیاهیه عالیه ولی اول یکی بخور اگه حساسیت نداد بعد سه روز دیگه سروقت بخور

شیرخشک سبکو خوبم نان کامفورت و ببلاک کامفورت این دوتا اسهالو یبوست نمیارن وزن دهیشونم خیلی خوبه

خاستی بگیری ساده نگیر از اینا بگیر

یبار یه دکتر طب سنتی اسلامی تو برنامه تلویزیونی میگفت مادرایی که نمیدونم طبعشون چطوره کم شیرن باید ...

ممنون گلم خیلی دوست داشتم بچم از شیر خودم بخوره ولی دیگه کاری نمیشه کرد 

ممنون گلم خیلی دوست داشتم بچم از شیر خودم بخوره ولی دیگه کاری نمیشه کرد

ن خودمم شیر ندادم بهش 

شیر بز بهش میدم

از بقیه بچه هاهم سرحال تره

حرص نخور که شیر ندادی

شیر ما اصلا قوه نداره