2777
2789
عنوان

تولده شوهرمه بیاین کمک

56 بازدید | 9 پست

دوستان دوشنبه تولده همسرمه کیک سفارش دادم و میخواستم تو خونه تولد بگیرم براش دوتایی ،بعد یه دفعه یه فکری زد به سرم یه فست فودی نقلی تو محلمون هست که محیطش خیلی خوشگله تصمیم گرفتم برم اونجا یه میز رزرو کنم بعد همسرم و بکشونم اونجا خوشگل سوپرایزش کنم ،ولی دو تا مشکل دارم یکی اینکه تو محلمون همه من و همسرم و میشناسن دو اینکه همسرم یکم غیرتیه و محیط اونجا پرسنلش مردن و اینکه خوب من باید با پرسنلش هماهنگ کنم که اونجا تولد بگیرم میترسم بعداً همسرم بدش بیاد و اینکه تو محل مون همه من و همسرم و میشناسن و مردمش فضولن و اینکه پدر شوهر و مادر شوهرم‌ هم تو این محله و میترسم دیگران بد به گوششون برسونن و کلا بد بشه راهنمایی ام کنید لطفاً 

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بنظرم خودت جواب خودت رو دادی و اینکارو بکنی دردسر میشه برات همون تو خونه بگیر مردا با این چیزا خوشحال نمیشن

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
پس شما میگین تو خونه بهتره

آهان بابا . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه