2777
2789

بچه ها من چون دوقلویی باردار بودم دکترم گفتن مستقیم برو برای ازمایش سلفری توی غربالگری اول الان جوابش اومده تریزومی ۱۳رو زده ۱از ۹۱خطرناکه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلومیفن؟

خیر و قطعا دارویی که برای من تجویز شده نمیتونه برای شما هم تجویز بشه که من بخوام نام ببرم تک به تک چون بنا به مشکل من تجویز شده من زیر نظر مهرنوش امیری بودم با دو دوره ویزیت انلاین باردار شدم 

خیر و قطعا دارویی که برای من تجویز شده نمیتونه برای شما هم تجویز بشه که من بخوام نام ببرم تک به تک چ ...

من باردارم عزیزم نیاز ندارم شما بگید چ دارویی خوردید خاستم راهنمایی کنم موفق باشید

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باردارم عزیزم نیاز ندارم شما بگید چ دارویی خوردید خاستم راهنمایی کنم موفق باشید

لیلی خانم ببخشید اگر تند برخورد کردم من امروز واقعا به هم ریخته بود اعصابم کنترلی روی رفتارم نداشتم دوست ندارم ازم ناراحت باشید به بزرگی خودتون حلال کنید⚘️⚘️⚘️❤️

لیلی خانم ببخشید اگر تند برخورد کردم من امروز واقعا به هم ریخته بود اعصابم کنترلی روی رفتارم نداشتم ...

اشکال نداره عزیزم یه دوست داشتم متخصص ژنتیک بود خاستم ازش بپرسم اون جریانو براهمین  میپرسیدم ک دقیق بگم بهش شاید من بد پرسیدم شمام ببخش

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810