2777
2789
عنوان

چند ساله من بااین مرد درگیرم سر اینچیز شما چکامیکردید جا من

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 70 پست

نمیخوادت

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرد مزاجیشو درمان کنمحرف نزدن و بی محبتی و پرخاشگری رو کجای دلم بزارم؟؟؟

ببین همه رفتاراش ی دلیلی داره الکی ک نیست با ی مشاور شده تلفنی مشورت کن

ازدواجتون سنتی بوده

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
چقدر خودشیفته و پرنسسش کردی انگار اون رنته تو شوهرشی شوخرت چه نازو ادایی داره چقدر پرروش کردی

اره همیشه گفتم اینسری برم سمتش سری بعد خوب میشه کل هفته دوروز یا یکروز باهم صحبت میکنیم اونم سلام خدافط

خیلی رومخه

اعصابم خورد شد حتی از خوندن این یکی دو سطر

کاش بیشتر به خودت برسی و کمتر بهش محل بذاری درست میشه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
ببین همه رفتاراش ی دلیلی داره الکی ک نیست با ی مشاور شده تلفنی مشورت کنازدواجتون سنتی بوده

پیش مشاور هم رفتم

به مشاوره گفت زن من حرف نزنه تا نخوره

هر چی هست تقصیر خودشه

من مقصر نیستم

کلا خودشو مقصر نمیدونه 

با خانواده ی منم رفت و آمد نداره

یه ماه پیش حتی عقد خواهرم نیومد

گفت خواهر خودته به من چه

خانواده ی خودش هم هر کدوم یه شهرن، انقدر روابطشون سرده که نگو

من احمق زود شوهر کردم 19 سالم بود

چقدر حماقت کردم 

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
اره همیشه گفتم اینسری برم سمتش سری بعد خوب میشه کل هفته دوروز یا یکروز باهم صحبت میکنیم اونم سلام خد ...

چقدر مثل منی

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
اره همیشه گفتم اینسری برم سمتش سری بعد خوب میشه کل هفته دوروز یا یکروز باهم صحبت میکنیم اونم سلام خد ...

بنظرم بیشتر زنای نی نی سایت دروغ میگن چون هیچ زنی انقدر شوهرشو پررو نمیکنه و هیچ زنی انقدر گاگول نیست 

زنا زرنگن‌شوهره ازشون ایراد بگیر یجوری از شوهره ایراد میگیرن که مرده بتمرگه سره جاش 

پیش مشاور هم رفتمبه مشاوره گفت زن من حرف نزنه تا نخورههر چی هست تقصیر خودشهمن مقصر نیستمکلا خودشو مق ...

شوهرت خیلی حسوده بهت حسادت میکنه 

با خانوادت خوب باش بمیره از حسادت 

خیلی رومخهاعصابم خورد شد حتی از خوندن این یکی دو سطرکاش بیشتر به خودت برسی و کمتر بهش محل بذاری درست ...

نه بابا اینا دروغ میگن زنا انقدر زرنگن مرده عیب بگیره زنه یجوری عیب مردرو میزنه تو روش که شوخره لال مونی بگیره 

2810