2777
2789

امروز شوهرم رفته ازهمسایشون شکایت کنه چون خیلی وقته جلبشوگرفتم کارت ملیشونگاکردن دیدن جلب داره نگهش داشتن دیروز زنگ زده بود میگف یاسکه روبکن۱۰تامنم حق طلاقو بدم به تو بریم سرزندگیمون یامنو بده زندان صبح زنگ زد گف منونزار ببرن زندان سکه رو بکن۱۴تا بریم گفتم نه ولی هرتعهدی بگی میدم گف پس منم میرم زندان اگه سکه رو۱۴تانکنی حالا موندم چیکارکنم میترسم ۱۴تابکنم اینم یه کلک باشه😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

میگه میترسم فردا بچه دار شدیم بیای خونه مامانت میگم تعهد میدم اصلا هیچوقت خونه مامانم نیام تعهد میدم حرف حرف توباشه هرچی بگی همون میگه نمیخوام تعهد بدی میخوام سکه رو۱۴تابکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا این سوالارو اینجا میپرسی بعد هر کسی هر چی بگه میری انجام میدی؟😐😐

فقط از یه وکیل خوب مشورت بگیر

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

2805
واقعا این سوالارو اینجا میپرسی بعد هر کسی هر چی بگه میری انجام میدی؟😐😐فقط از یه وکیل خوب مشورت بگی ...

وکیلم میگه سکه روکم نکن بزار بمونه زندان این اگه قصدش زندگی باتوئه چرامیخوادسکه رو۱۴تابکنه میگم اون موقع بدترلج میکنه

واقعا این سوالارو اینجا میپرسی بعد هر کسی هر چی بگه میری انجام میدی؟😐😐فقط از یه وکیل خوب مشورت بگی ...

چون یه دخترم دارم نمیخوام به طلاق بکشه نمیدونم پیشنهادشوقبول کنم یانه وکیلمم گف حق طلاق هیچ ربطی به طلاق نداره ۱۴تاسکه روبیاره بده به راحتی میتونه طلاقت بده