2777
2789
عنوان

نامزدم جوابمو نمی‌ده

137 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

سه روز پیش با همسرم(عقدم) دعوامون شد تو چت

بعد اون معذرت خواهی کرد و گفت پشیمونه

منم گفتم اشکال ندارع

فرداش یه بار زنگ زدم جواب نداد بعدش پیام داد خواب بودم...دوباره بعد دو ساعت زنگ زدم جواب نداد..پیام داد کار داشتم عزیزم نتونستم جواب بدم

منم دیگ نه زنگ زدم نه پیام...اونم هیچی...الان هیچ خبری ازش نیس...بدم میاد از بلاتکلیفی چیکار کنم؟

منم دیشب با نامزدم دعوام شد

جواب پیاممو نداد

میشه واسه رسیدن منو عشقم بهم صلوات بفرستین😔❤️بهم بگین منم صلوات میفرستم....ب عشقم رسیدم خدایاشکرت😍تولدم عقدمه🥺🎀هرچند خونوادم هنوزم اذیتم میکنن ولی بعد عروسیم واسه همیشه میرم🥲

مقاومت کن تا خدش مجبور بشه غرورشو بشکنه پیام بده

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش پیام بده تو اولین فرصت بیا ببینمت میخوام باهات حرف بزنم از حست بگو از ناراحتیت از بلاتکلیفیت از ...

همیشه من پا پیش میزارم خسته شدم دیگ...تازه جاابیش اینه خودش مقصر بود

همیشه من پا پیش میزارم خسته شدم دیگ...تازه جاابیش اینه خودش مقصر بود

الان مقصر بودن مهم نیس مهم اینه تو عقدی چطور سه روز حرف نزنین بدون دلیل منطقی میخوای بااین مرد بری سر زندگی . اگر دوست نداره چرا بمونی

مردها کلن مثل زن ها نیستن هی زنگ بزنن حرف از این ورو واون وربزنن و ازطرفی چون اقای من کارش ازاد بود ...

ما هر روز حرف می‌زدیم روزی ۲ساعت... یا کم کم ۱ساعت

هر روز زنگ میزد پیام میداد منم همینطور...

نمیدونم شاید اونم پشیمونه از ازدواجمون...هر دو خسته ایم آخه..همو دوس ذاریما..پدرمون در اومد تا بهم رسیدیم ولی یه کارایی کرده ک رسما ریده واقعا..بارها هم گفتم بهش...شایدم از خجالته ک خبری ازش نیس...نمیدونم

ما هر روز حرف می‌زدیم روزی ۲ساعت... یا کم کم ۱ساعتهر روز زنگ میزد پیام میداد منم همینطور...نمیدونم ش ...

الان شرایط اقتصادی زندگی هارو خیلی سخت کرده شاید سختی این شرایط اقتصادی اذیتش میکنه باهاش حرف بزنی حضوری اروم میشی