2777
2789

برا من واضح بود هاله اش اما دوتا خط پررنگ نبود 

باردار نبودم 

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یبار زدین؟مارکش چی بود؟

ن دختر 

۶ تا مدیکور ۲ تا روژان زدم 

ولی بعدش پری شدم

حتی ت سایتم گذاشتم همه گفتن مبارکه😂😐

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

ن دختر ۶ تا مدیکور ۲ تا روژان زدم ولی بعدش پری شدمحتی ت سایتم گذاشتم همه گفتن مبارکه😂😐

احتمالا بارداری شیمیایی بوده

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
ن دختر ۶ تا مدیکور ۲ تا روژان زدم ولی بعدش پری شدمحتی ت سایتم گذاشتم همه گفتن مبارکه😂😐

یعنی هر روز هاله مینداخت و پررنگ نمیشد؟

یعنی هر روز هاله مینداخت و پررنگ نمیشد؟

هر روز ن 

چون قبل پریود زده بودم شک داشتم ولی بعده پری هم زدم باز هاله انداخت دیگه ولش کردم چون فهمیدم نی نی ندارم

هر روز ن چون قبل پریود زده بودم شک داشتم ولی بعده پری هم زدم باز هاله انداخت دیگه ولش کردم چون فهمید ...

مرسی عزیزم از پاسخگویی ات

مرسی عزیزم از پاسخگویی ات

فداتشم ان شاالله بارداریت 

فقط‌ ی توصیه ب علائم توجه نکن 

عقب انداختی بی بی چک بگیر بزن