2777
2789
وابسته ش نشدی؟

نه فقط چن شب اول ک نمیخوردم عصبی بودم و دیر خوابم میبرد 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
خوب نعشه شدیدا 😂

مامانم اینا میگفتن میگفتیم زود میخابی نگو معتاد شده بودی 🤣🤣🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کبد و از کار میندازه میگن. نفهمیدی کی مصرف میکرد. خیلی خطرناک ه

نه ولی از خانوادم نبود فک کنم مال فک و فامیل بوده یادش رفته بوده ببره بعدم چون لو نره ب رو خودش نیورده 

خانوم ها سر خود دارو مصرف نکنید.دو نفر ده روز قبل تو شهرمون ب اثر تداخل دارویی فوت شدن.

پسر۱۴ ساله ای ک بستنی میخوره میاد خونه سردرد هست استامینوفن میخوره کما و فوت

جوون ۳۸ ساله. فشار خون بالا ،ژلوفن میخوره. خونریزی مغزی و کما و ایست قلبی.

وابسته شدی

اصلن خیلی زود از سرم افتاد چون بدنم پاک بوده روم اثر نداشته چون حتی قلیونم نکشیدم 

کیف نمیشدی

نه فقط خابم میکرد حالا نمیدونم همین کیفی هست یا نه

خدا بهت رحم کرده دوز بالا نبوده

ارع واقعن حدا رحم کرد الان هر قرصی بخورم از مامانم اینا میپرسم ک واسع چیع از بس ترسیده شدم 🤣🤣🤣

ارع واقعن حدا رحم کرد الان هر قرصی بخورم از مامانم اینا میپرسم ک واسع چیع از بس ترسیده شدم 🤣🤣🤣

حق داری😂😂😂

من یبار خونه دوستم بودم جمع دوستانمون.  .. شب موندیم اخر شب پریود شدم دوستم بجای ژلفن داروی اعصاب زن داداشش وداد منم کامل خوردم و خوابیدم... بعداا گفتن بهم. اون قرص و زنداداشش یک چهارمشو میخورد

2810