2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک هاله دار😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 161 پست
ببین قشنگ صبر کن 1 هفته ک عدد حسابی بره بالا بهت نگن تکرار کن هربار قرار باشه 300 400 بدیمن 3 بار ال ...

اره منم بخاطر همین نمیرم با این بی بی چک باردارم باشم بتام فوقش 50 بشه نشه بیشتر استرس میگیرم

متاسفانه منفی

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین بی بی چکاپریودشدم تازه توعکس مشخص نیست واضح تربود

کاملا مثبت

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

این مثبته عزیزممبارکه منم دعا کن یه سال شد اقدامم دیروز فهمیدم دخترخاله هام باردارن خسته شدم خسته 

این مثبته عزیزممبارکه منم دعا کن یه سال شد اقدامم دیروز فهمیدم دخترخاله هام باردارن خسته شدم خسته

با منی عزیزم؟ 

ایشلاه خیلی زود باردار میشی گلم به امید خدا

انقد سقط زیاد شده شایدم باردار بودی سقط شده من خودم هفته چهار سقط شد اگر آزمایش نداده بودم اصن فک می ...

عزیزم چطور‌متوجه شدی سقط شد؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

هاله داره وفتی موند قرمز پر رنگ شد این قبل موعده

سلام عزیزم خوبی ببخش باز مزاحمت شدم 

میگم من همین الان دوباره تست زدم با اینکه ادرار اول صبح نیس اما یکم پررنگ تر شده 

من از ظهر شونه هام درد میکنه استراحت میکنم خوب میشه سرچ کردم از علائم خارج رحمیه یعنی ممکنه باشه؟ 

درد شکم لکه بینی هیچی ندارما اما سرشانم درد میکنه بی بی چکمم نسبت به صبح پررنگ شده

سلام عزیزم 😂 من دوباره بی بی زدم اینبار واضح مثبت شد

وای اره دیدممم😍😍

خداروشکرررر

ایشالا سالم بیاد بغلت عزیزم

منم امیدوار کردی چون شوهر منم واریکوسلش گرید ۱ بود میگفتم بریم عمل یا ای وی اف

چون یکمی مرفو و تحرکش کمه

تو شوهرت دارو شیمیایی یا امپولم مصرف میکرد؟

وای اره دیدممم😍😍خداروشکررررایشالا سالم بیاد بغلت عزیزممنم امیدوار کردی چون شوهر منم واریکوسلش گرید ...

ن بخدا چند بار رفت دکتر فقط بهش میگفتن عمل کنه دریغ از یه قرص تقویتی 

2810