2777
2789
وای خیلی بده من دوبار که بتا دادم قبلش مردم و زنده شدم بعدشم با جواب منفی پاچیدم 🥲💔

اصلا استرس نداشته باش برات سمه،،نامنظم شدن پری توی اقدام طبیعیه،بیخیال باش همون مال حامله میشی😃

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
تا زیر ۱۰ منفیه. این استرس و حساسیت رو تست خیلی بده مانع بارداریت میشه بنظرم اصلا دنباش نباش بذار پر ...

عزیزم من اصلا تو فکرش نبودم چون سنمم کمه گفتم شد شد نشد ماها بعد ولی بعد اقدام سردرد و دندون درد شدید گرفتم و تخمدونام تیر میکشید و عین حباب میترکید توش چند روز بعد یه لکه قهوه ای با یه رگ توش ازم اومد تموم شد بعدشم کمر درد شدید و بدخلقی گرفتم و حرارت بالای بدن بعد اون اشتهای زیاد و رگه های پر رنگ سبز روی سینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا استرس نداشته باش برات سمه،،نامنظم شدن پری توی اقدام طبیعیه،بیخیال باش همون مال حامله میشی😃

خیلی حس بدیه که کلی علائم داریو بیبی چک هاله میندازه ولی بتا منفی میشه

عزیزم من اصلا تو فکرش نبودم چون سنمم کمه گفتم شد شد نشد ماها بعد ولی بعد اقدام سردرد و دندون درد شدی ...

اخه اول بارداری حالتاش مثل شروع پریودیه برا همین نمیشه واقعا نظر داد ک سندرم پیش از قاعدگیه یا بارداری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اخه اول بارداری حالتاش مثل شروع پریودیه برا همین نمیشه واقعا نظر داد ک سندرم پیش از قاعدگیه یا باردا ...

گلم من اصن قبل پریودی هیچ علامتی نداشتم فقد میفهمیدم پری اومده همین 

خیلی حس بدیه که کلی علائم داریو بیبی چک هاله میندازه ولی بتا منفی میشه

وای خیلی گریه کردم 😅🥹

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
من حس کردم باردارم هرچی بچه میدیدم بغض میکردم و ...🥲💔

عزیزم نگران نباش هنوز یه ماهه اقدام کردی من چهارماهه هر روز منتظرم بازم میگم زوده

من حس کردم باردارم هرچی بچه میدیدم بغض میکردم و ...🥲💔

درضمن بزار ده روز از پریودت ک گذشت بعد ازمایش بده شاید چون زود ازمایش دادای نشپن نمیده

ولی هالت خیلی پررنگه 

عزیزم نگران نباش هنوز یه ماهه اقدام کردی من چهارماهه هر روز منتظرم بازم میگم زوده

من خیلی از بلاتکلیفی بدم میاد کاش حداقل یچیزی بود که میفهمیدیم زودتر بارداریم یا نه

درضمن بزار ده روز از پریودت ک گذشت بعد ازمایش بده شاید چون زود ازمایش دادای نشپن نمیدهولی هالت خیلی ...

اره کل بیبی چکام هاله دارم از هر مارکی ولی بتا منفی بود چهارشنبه باز بتا میدم چون هفت روز از موعدم گذشته اون موقع

اره کل بیبی چکام هاله دارم از هر مارکی ولی بتا منفی بود چهارشنبه باز بتا میدم چون هفت روز از موعدم گ ...

بازم بتات کمی رفته بود بالا

اره یه هفته ک گذشت ازمایش بده

ممکنه بتا خودش الکی بالا پایین شه؟

هردو بتات منفی هست ولی دومی کمییی رفته بالا،یعنی میخام اینو بگم منفی ازیک تا ۱۰ متغییره ولی چون بیبی چکاتم هاله داره شاید بخاطر حاملگی رفته بالا 

2810