2777
2789

دیشب شوهرم وقتی می اومدیم خونه گفت ببین اون دختری که پیام داده بود بهم شوهرش اون بود  ولی من تازه اومدم این منطقه از شهر خانواده دختره اینجا زندگی می‌کنه و شوهرم هم گفت شوهرشه ولی من فکر کنم مجرد بود بود اسم دختر رو می‌دونم می‌خوام از اینستا پیام بدم بهش به اسم شوهرم  چجوری بکنم ولی شوهرم چند تا اسمی رو فالو کرده به نام اون از کجا بدونم کدومه شوهرم بچه میخواد امروز وقت گرفته که ببره دکتر منو برنامه بده همین ماه باردار شم چون قرص و.... هم می‌خوردم برای بچه قبل بارداری ها رو اما دیشب گفتم تا سیم کارت تو عوض نگو و سیم کارت الانتو نسوزونی از بچه خبری نیست اونم میگه نمیسوزونم  به دختره پیام بدم به اسم ببینم چی میگه و لی نمی‌دونم کدومه  

چجوری راحت با این کاراش کنار میای عجیبه

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا چه غلط ها. بیخود کرده فالو کرده. گوشی رو بکوب تو صورت شوهرت ، چه معنی میده که چند تا پیج اون و فالو داشته باشه. گیرم اصلا شوهرش هم فلانی بوده!!!! چه ربطی داره .

چون شوهر داره میتونن یعنی با هم صحبت کنند و منعی نداره؟!!! 

تا آدم نشده اصلا باردار نشوو‌. بگو هنوز تکلیف خودم تو این زندگی مشخص نیست .‌ 

واقعاتوعقلت شک کردم حامله میشی بعدیه بچه بیچاره دنیامیادبعدش میایی میگی شوهرم خیانت میکنه بچه دارم شرایط جدایی ندارم چیکارکنم آخه دخترخوب آدم میبینه شوهرش هرزمیپره بازبچه میاره چون اقادلش بچه میخواد؟حس نمیکنی خودت داری خودتو لههههه میکنی

چجوری بفهمم رابطشون شاید. تلفنی نبوده  شاید جنسی هم بوده  کی کمکم کنه بهش پیام بدم کسی هست  با اون باهم پیام بدیم تو اینستا اگه به خاطر خدا اگه کسی هست درخواست بده  بگه چیکار کنم  13تا آیدی رو به اسم0اون دختره نمی‌دونم کدوم پیجشه پیام بدم چیکار کنم به نظرتون چجوری بفهمم  اعتمادم رفته از شوهرم دیگه دوسش ندارم

واقعاتوعقلت شک کردم حامله میشی بعدیه بچه بیچاره دنیامیادبعدش میایی میگی شوهرم خیانت میکنه بچه دارم ش ...

میگه 5 میلیون پول دادم سونوگرافی و پاپ وچکاپ کامل و قرص های گرون قیمت. پولم حیفه 

الان بچه دار نشی ...

میخاد بزاره تو شرایط ویژه ک نتونی کاری کنی

قبل بچه دار شدن تکلیف همچی رو معلوم کن بعد اگر شرایط اوکی شد بچه بیار.

الان اصلن قبول نکن

تو بارداری ادم همینجوری پر از استرسه.

استرس کارهای شوهرتم بهش اضافه میشه.....

میخاد بچه بیاری باهاش سرگرم بشی یا آتو کنه واسه این کاری هاش......فعلن دست نگهدار و زیر بار نرو

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الان بچه دار نشی ...میخاد بزاره تو شرایط ویژه ک نتونی کاری کنیقبل بچه دار شدن تکلیف همچی رو معلوم کن ...

آره یه دفعه از دهنش پرید گفت بزار بچه بیاریم سرگرم شو یه کم  از من دور باشی 

الان بچه دار نشی ...میخاد بزاره تو شرایط ویژه ک نتونی کاری کنیقبل بچه دار شدن تکلیف همچی رو معلوم کن ...

چیکار کنم از کجا بدونم چیکارا کردن  دختر تو منطقه ی ما زندگی می‌کنه از 1 ماه و نیمه اومدیم اینجا. قبل اومدنمون هیچی از شوهرم ندیده بودم هیچی. از وقتی اومدیم نمی‌دونم بیرون دیده دختره رو یا چطور  رابطشون شکل گرفته 

میگه 5 میلیون پول دادم سونوگرافی و پاپ وچکاپ کامل و قرص های گرون قیمت. پولم حیفه

من ۴ سال پیش پکیجای کنکور خریدم ۱۰ میلیون

سال اول نگاشم نکردم سال دوم خوندم همشونو رتبم نصف‌شد ولی بازم چیزی نشدم 

خوانوادم نکوبیدن تو سرم تازه بعدشم نزدیک ۵۰ میلیون وسایل ارایشگری خریدم و دوره رفتم که اخرش دوباره برگردم سر خونه ی اول بدون کنکور برم دانشگاه

حتی به روی خودشون نمیارن قربونشون بشم❤

اونوقت شوهرت ۵ میلیون همش داده ازت بچه میخواد زاررتت

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤