2777
2789
عنوان

ی تاپیک انگیزشی خیر سرم زدم جنگ شد

645 بازدید | 45 پست

😂اقا من گفتم فقط اراده کردن رو یاد بگیرین و تسلیم نشدن رو 

نه اینک بهم بپرین و ب عقاید هم گیر بدید رعایت کنین بابا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاپبگ انگیزشی؟؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

کسی که تاپیک میزنه خب باید منتظر نظرات مختلف باشه چه منفی چه مثبت 

فاز اونایی که مخالفن ولی میان ریپ میزنن با آدم بحث میکنن رو اصلأ درک نمیکنم 

آقا برو با هم نظر خودت حرف بزن اعتقادات خودتو فرو نکن به بقیه خب 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

ترامپ مرده مرد 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فقط اون احمقی که نوشت شهدا شستشوی مغزی داده بودند که برن شهید شن!!!انگار هر کس غیرت دفاع از وطن رو د ...

بد نگفته اون موقعه بچه ۱۰ ساله میرفت جنگ . میومدن تو مدرسه ها کلید بهشت میدادن . بچه ۱۰ ساله باید بشینه بازی کنه نه که بره جنگ 

من ومپایر اعظم نیستم😄

اینجا جدیدا خیلی سمی شده کاربرای قدیمی کم فعالیت شدن یه سری جدیدا اومدن اصلا بعضیاشون خوبن ولی اون یه اده دیگه همش حالت دعوا دارن 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

کار به گیس کشی رسید تقریبا 😂🤣

وایییی نهههه😂🤣🤣

اول صبحی ی گل گاوزبونی چیزی باید بخوریم بعد بیایم نی نی سایت😂

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖