2777
2789
عنوان

چرا عدالت نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 113 پست
تو این دنیا اصلا عدالتی نیس..اینهمه ظلم اینهمه بدبختی همش از بی عدالتی میاد..اگه عدالتی بود باید شک ...

دقیقا موندم زشتا خ رابا چرا اینقد خوشانس ترن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش تهدیدش می کردی

دیگه اون انقدر پررو بود که گردن نگرفت حتی من چتهاشونو رو دیدم انقدر ناراحت شدم بخاطر شوهرش ...اون پسر مجرد بود اونموقع بعدش زن گرفت.. بنده خدا زنش فکر میکنه چه شوهر خوبی گیرش اومده 

2805
دیگه اون انقدر پررو بود که گردن نگرفت حتی من چتهاشونو رو دیدم انقدر ناراحت شدم بخاطر شوهرش ...اون پس ...

بهش می گفتی پبامهاتو دیدما

کاش ب همه ب ی اندازه خوشبختی میداد ن ب یکی کم ب یکی زباد ...

اونکه اره ولی فعلا بحث اسی اینه چرا زشتا باید حق خوشبختی داشته باشند یا چرا همه خوشگلا خوشبخت نیستند

خب خداروشکر که اینطور نیست 

من خوشحال میشم اونایی که از قیافه شانس نیاوردن جای دیگه مثل ازدواج و خانواده شانس بیارن که جبران شه 

بهش می گفتی پبامهاتو دیدما

عکساشو برای اون پسره فرستاده بود  از پایین تنه خیییلللییییی چاقه ..یه عکسایی رو فرستاده بود که لباسش رفته بود کنار اون قسمتهاش مشخص شده بود پسره هم بهش گفته بود جووووووون چهههه رووونی چه فلانی! حالا سانسور کردم 

عکساشو برای اون پسره فرستاده بود از پایین تنه خیییلللییییی چاقه ..یه عکسایی رو فرستاده بود که لباسش ...

خوب وقتی اینارو خوندی دیدی باید می گفتی پس اینارو برا عمه من فرستادی اونجای خصوصیت هم نمایان شد

خوب وقتی اینارو خوندی دیدی باید می گفتی پس اینارو برا عمه من فرستادی اونجای خصوصیت هم نمایان شد

دیگه من وظیفه داشتم بهش بگم خودشو جمع کنه اینکه نکرد دیگه باید به وجدان نداشته ش رجوع میکرد

کلی کولی بازی درآورد دید همه به من حق دادن

خو توام کم نمیاوردم می گفتی خوب برای فرستاده عکس اونجاتو بگم شوهرت بره پرینت بگیره؟؟

2809