2777
2789

مثلا ت چه حادثه و ماجرایی؟ سر چ جریانی؟ کجا گیر کردی کجا کم اوردی یا مثلا از حرف مردم چ فشار و مشکلی برا بدنت ب جود اومد ک فهمیدی اینا اصن ارزش ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

یه فضایی پیش اومد من یه تصمیمی گرفتم که مدام مردم میگفتن اشتباه کردی 

۲ سال بعدش دوباره همون موقعیت پیش اومد و ایندفعه اونچیزی که دفعه قبل مردم میگفتن باید انتخاب کنیو انتخاب کردم و ایندفعه مجدد محکومم کرد که اگه چیز دیگه ای رو انتخاب میکردی بهتر بود 

اونجا فهمیدم که اونا همیشه حرف برا گفتن دارن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

وقتی که توی دعوای دوتا زن متاهل که یکیشون با شوهر اون یکی رابطه گرفته بود ، همه طرفداری از اون زن هرزه کردند ، چون میدونستند اینقدری خراب هست که اگر طرف اون نباشند سراغ شوهرای اونا هم می‌ره 

همه از ترس ، طرف یه زن خراب را بودند

2809