2777
2789
دوست صمیمی اولم با رلی ک 2سال بود بهم زد پسره التماس منو میکرد اشتیشون بدم چون ازخواهردوستم بهش نزدی ...

مدیر من کم کم کار طراحی گرافیک رو از من یاد گرفت ....

من تو شرکت کارتن پلایت بودم که شرکت معروفیه 

به شدت علاقه به همکارم داشت با وجوی که ۲ تا بچه داشت 

یعنی داااااائم ظهرا بعد ناهار وایمیستاد ۴ ساعت یا حتی ۵ ساعت با اون همکارم که مثل من یه دختر هم سنم بود دم پارتیشنی هییییی حرف می‌زد. 

حقوق اون دختره ۴ برابر من بود با وجودی که اصصصصصلا کار خاصی انجام نمی‌داد و حتی تحصیلاتی نداشت .فقط می‌بخشید لاس زن ماهری بود .

بارها به خاطر تبعیض حقوقم اعتراض کردم میگفت مدیرمون به شما ربطی نداره ... 

تا اینکه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدیر من کم کم کار طراحی گرافیک رو از من یاد گرفت ....من تو شرکت کارتن پلایت بودم که شرکت معروفیه به ...

هی میفهمم چی میگی 

سرکار قبلیم ک بودم ی دختره بود دیوونم کرده بود و صاحبکارم همش حقو ب اون میداد 

یهو میومد میگفت تو جارو کن من دستام حساسیت داره پوست پوست میشه منم گفتم اینا عادیه من کارای تورو نمیکنم یا یهو گذاشت 2هفته رفت مسافرت و اونوقت 7روز من کرونا گرفتم بعدش اخم و تخم میکردن 

یا یهو مثلا امروز ب صاحبکارم گفت دیگ نمیاد و رفت و منم نمیدونستم و بارکاریم زیاد شد 

دوماه بعد ک خاستم برم و بااینک از 4ماه قبل ب صاحبکارم گفته بودم گفت چرا واینستادی شاگرد جدید پیدا شه و شما تبانی کردین و فلان 

بعد اون دختره شد ادم خوبه و باهم در ارتباطن و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2804
مدیر من کم کم کار طراحی گرافیک رو از من یاد گرفت ....من تو شرکت کارتن پلایت بودم که شرکت معروفیه به ...

بعد از مدتی یکماه بعد عید بود که مدیرعامل از دفتر کارخونه که اصفهان بود ، گاهی میومد دفتر تهران سر میزد .

یهو مدیرم عین فشنگ با هیجان پرید تو پارتیشنی و گفت خانم فلانی شرکت تصمیم گرفته از این ب بعد با شما دور کار ، کار کنه ، من بهتون قول میدم براتون اینطور بهتره . و شرایطتون بهتر میشه .... پاشو ، زود بیا پیش مدیرعامل بگو من خودم میخوام بیرون آتلیه طراحی بزنم ....

من اون موقع ۲۷ سالم بود ...

با تردید پاشدم رفتم تا اینکه مدیر عامل ازم پرسید خانم فلانی میخواید برید شنیدم بیرون آتلیه بزنید .

موندم ، خیلی حربه مدیر رو درک نکردم و فقط به حرفش اعتماد کردم . نمیدونم چرا متوجه رندی و بدجنسیش نشدم ....

گفتم بله ، شاید ، نمیدونم 

اینه که از شرکت انگار با رضایت خودم اومدم بیرون 

و بعدش ...

هی میفهمم چی میگی سرکار قبلیم ک بودم ی دختره بود دیوونم کرده بود و صاحبکارم همش حقو ب اون میداد یهو ...

واقعا این آدما موندم چطور ذهنشون برای بدجنسی کار میکنه ؟!

من اصلا تا به حال یه بچه رو هم دلم نیومده گول بزنم 

هرگز در حق کسی رندی نکردم 

چطور میتونن؟

واقعا این آدما موندم چطور ذهنشون برای بدجنسی کار میکنه ؟!من اصلا تا به حال یه بچه رو هم دلم نیومده گ ...

وقتی اقوام ادم میتونن چرا غریبه نتونه؟ خداروشکر من ادمی. نیستم چیزی تو دلم بمونه همشونو شستم گذاشتم کنار خودشونم اومدن زنگ زدن عذرخداهی کردن و این من بودم ک از اون دوستی یا کار اومدم بیرون

وقتی اقوام ادم میتونن چرا غریبه نتونه؟ خداروشکر من ادمی. نیستم چیزی تو دلم بمونه همشونو شستم گذاشتم ...

ولی من خیلی غصه میخورم چون همیشه دوستانه و ساده و مهربون باهمه رفتار کردم 

انتظار ندارم فکر کنن باید از این آدم سواستفاده کرد .

خلاصه من اومدم از اون شرکت بیرون و مدتی هر روز باهاشون دور کار با حقوق بسیار کم کار می‌کردم 

دلم خوش بود تو خونم راحت نشستم کارمو میکنم اما علنا کل روزمو می‌گرفت....

اون دختره که می‌بخشید دست به لاس مدیر بود آدم خوبه بود از نظر مدیر ، چون براش غذا می‌آورد،  باهاش پایه بود  ....

زن مدیره به شدت احساس زرنگی میکرد اما خبر نداشت قششششششنگ شوهره یه جا دیگه دلش گرمه 

خیلی دلم میخواست می‌فهمید...

بعد از مدتی کم کم به من کار ندادن و آماری که دارم اینه که چون مدیره وقت زیادی داشت به اعتبار شرکت کارتن پلاست حساااااابی طراحی میگیره و انجام میده و پول چاپ میکنه ... 

دوست صمیمی اولم با رلی ک 2سال بود بهم زد پسره التماس منو میکرد اشتیشون بدم چون ازخواهردوستم بهش نزدی ...

وااااااقعا نباید اینطور دوستانه با همه رفتار کنیم .

ملت پست و عوضی شدن .

نمیدونم چرا وقتی میشه مثل آدم زندگی کرد ، دوست دارن پاشونو بزارن رو آدم برن بالا ...

چقدر خوشقلبی ، به خودت افتخار کن ولی دیگه این حسای دوستانتو واسه هر بی لیاقتی خرج نکن

ولی من خیلی غصه میخورم چون همیشه دوستانه و ساده و مهربون باهمه رفتار کردم انتظار ندارم فکر کنن باید ...

منم غصه هامو خوردم و گریه هامم کردم اما حرفمم زدم همیشه و مطمئن باش چوبشو میخورن ینی صد درصد میگمت چون خدا واقعا حق مظلوم رو نمیزاره پایمال شه و قشنگ طرفو فیتیله پیج میکنه 

همون شب تولدم تو اتوبوس چقد گریه کردم همون رلم چقد دلداریم داد و باته موجودی کارتش واسم کادو خرید بااینک میدونستم نداره و همون شد ک پشتش دراومدم همجا و همجا پشتم شد و الانم نامزدمه و دورهرچی دوست و فامیله خط کشیدم

وااااااقعا نباید اینطور دوستانه با همه رفتار کنیم .ملت پست و عوضی شدن .نمیدونم چرا وقتی میشه مثل آدم ...

من الان دوستی ندارم و سر دعواهای فامیلی قطع ارتباطیم با فامیل و تو ارامش زندگیم میکنیم  و واقعا خوبی نیومده ب دیگران 

منم غصه هامو خوردم و گریه هامم کردم اما حرفمم زدم همیشه و مطمئن باش چوبشو میخورن ینی صد درصد میگمت چ ...

چقدر خوب ، خدا حفظتون کنه برای هم 

امیدوارم اما راستش وقتی میبینم هر روز دارن بالاتر میرن بدجنسا چشمم آب نمیخوره خدا کاری کنه ....

دعا کن برام که اینطور باشه و من ببینم ...

من الان دوستی ندارم و سر دعواهای فامیلی قطع ارتباطیم با فامیل و تو ارامش زندگیم میکنیم و واقعا خوبی ...

دقیقا 

منم دوستی ندارم 

منم از آرامش این حالت شدییییییدا راضی ام .

آدم واقعی کمه که بشه اسمشو دوست گذاشت ، دور از جون همه هیولان تو کالبد آدم

چقدر خوب ، خدا حفظتون کنه برای هم امیدوارم اما راستش وقتی میبینم هر روز دارن بالاتر میرن بدجنسا چشمم ...

فکرمیکنی عزیزم باطن کار رو ک نمیبینی 

اون صاحب کارمم چندتا شکایت ازش شد، و یکی از مغازه اش بسته شد و... 

دقیقا منم دوستی ندارم منم از آرامش این حالت شدییییییدا راضی ام .آدم واقعی کمه که بشه اسمشو دوست گذاش ...

یکی از اقواممون بچش تشنج میکرد من بدبختم میرفتم بیمارستان کمکش و... اخرشم همین ادم قشنگ از خجالتم دراومد و هرچی تونست، گفت پشت سرم و جلوم و.. 

2809