2777
2789
خیلی سخت بودهخداروشکر دیگه اخراشهیکم دیگه تحمل کنیم تمومه

مثیبتا بعد فارغ شدنه یاخدا شب بیداریا🤣قشنگ روحیم صفره من

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دست به سرم‌کرد ولی نمیبخشمش خیلی ترسوندم این روش اصلا انسانی نیست بنظرم باید دکتر بدونه منشیاش ...

اره منشیا خیلی بدن

وگرنه خود دکتر روشن ماهه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

ماه ۵ گفت احتمال سقط هست دهانه رحمت باز شده و نیاز ب سرکلاژ داری رفتم واسه سرکلاژ دکتر گفت خیلی پایی ...

چجوری طول سرویکس کم‌میشه؟ دفعه اول سرویکستون چند بود!؟ منم همش استرس همینو دارم

چجوری طول سرویکس کم‌میشه؟ دفعه اول سرویکستون چند بود!؟ منم همش استرس همینو دارم

دفعه اول ۳۷ بود.

بد یهو شد ۲۵ بعد رفت ۲۸ دوباره رفت ۳۲ بعد شد ۳۵.

پس فردا باز میرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
ایشالله بچه ی اروم و شب خواب داشته باشیم

قربون دهنت ایشالااااه.

دخمله یچتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سرویکسم ۳۸ بودخدا کنه کم نشهالبته که تنبلم هستم همش استراحتم🤣

ن بابا من اصلا یه جا بند نمیشم الانم تو خونه دارم راه میرم میشینم یا دراز میکشم  پا درد فلجم میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810