2777
2789
مگه چندسالته عزیزم؟من که کاری برا پسرم نکردم همش عذاب وجدان دارم،گفتید مادرتون؟

بله عزیزم مادرم .

سنم زیاده .

مادر من به فکر تمیزی خونه بود به فکر شکممون به فکر اینکه چی می‌پوشیم و باید بهترین هارو برامون فراهم می‌کرد ولی هیچوقت به فکر روحمون نبود .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداحفطش کنه پسرم چون یسالیه لکنت گرفته نمیتونم بفرستمش مهد،البته باباش یک روزدر میان میبردش باشگاه ا ...

خدا پسرتونو حفظ کنه❤️

اره خب بچه ها نیاز دارن ب توجه و بازی با مادرشون 

منم هرشب بخودم قول میدم از فردا باهاش بازی کنم ولی نمیش 

بله عزیزم مادرم .سنم زیاده .مادر من به فکر تمیزی خونه بود به فکر شکممون به فکر اینکه چی می‌پوشیم و ب ...

اینجور میگی گریم میگیره،ادم حس نمیکنه بچش یه روزی برسه این حرفارو بهش بزنه مادرت اگه بشنوه خیلی ناراحت میشه که فکر کرده تمام وکمال بوده اما براشما نبوده،مادرای ما کم تجربه بودن و تقریبا سوادشونم کم اطلاعات نداشتن اما الان ماها باسوادیم و مدرن و صبح تا شب سررمون تو گوشیه وپیج های اموزشی اما چه فایده من خودمو میگم ،ولی قسم خوردم ازفردا بهش خیلی رسیدگی کنم

اینجور میگی گریم میگیره،ادم حس نمیکنه بچش یه روزی برسه این حرفارو بهش بزنه مادرت اگه بشنوه خیلی نارا ...

مادرم خودش می‌دونه گلم . یبار هم از من حلالیت گرفت . گفت می‌دونم خیلی اذیتت کردم

مادرم خودش می‌دونه گلم . یبار هم از من حلالیت گرفت . گفت می‌دونم خیلی اذیتت کردم

وای چه بد ،البته من واقعا برا پسرم اونقدر بد نبودم که حلالیت بخوام خیلی مریص بوده وخیلی بهش رسیدم،اما سر این بازی نکردن باهاش وتنهاییش تو دلم ݝم دارم، اونم درست میکنم کمیم بلدنیستم چیکار کنم،

خدا پسرتونو حفظ کنه❤️اره خب بچه ها نیاز دارن ب توجه و بازی با مادرشون منم هرشب بخودم قول میدم از فرد ...

ممنونم گلم ،اما بیا ازهمین امشب از روزی حداقل پنج یا ده دقیقه شروع کنیم وقت بزاریم

وای چه بد ،البته من واقعا برا پسرم اونقدر بد نبودم که حلالیت بخوام خیلی مریص بوده وخیلی بهش رسیدم،ام ...

شاید باورت نشه ولی همین ویزای کوچییک آسیب زیادی بهش میزنه تو فکر می‌کنی بهش مدیون نیستی ولی میتونی بزرگسالیشو تعیین کنی با روان سالم براش بسازی نه تنها برای اون بلکه برای زن و بچش... 

کودکی خیلی دوران حساس و مهمی هست ؛ من خیلی از نظر روحی در کودکی آسیب دیدن برای همین الان از بچه دار شدن میترسم میترسم نتونم براش مادری کنم 

پسرمنم کوچیک بود خیلی دوسش داشت باهاش بازی کنم الان کلاس چهارمه خیلی کمتر میاد پیشم و من حسرت گذشته رو میخورم میگم کاش بیشتر وقت  واسش میزاشتم  هرچی بزگتربشن کمتر میان پیشمون

پسرمنم کوچیک بود خیلی دوسش داشت باهاش بازی کنم الان کلاس چهارمه خیلی کمتر میاد پیشم و من حسرت گذشته ...

اره میدونم منم ازهمین میترسم،الان بعلش کردم همش جلو خودم قول میدم این اوضاعو درست کنم

شاید باورت نشه ولی همین ویزای کوچییک آسیب زیادی بهش میزنه تو فکر می‌کنی بهش مدیون نیستی ولی میتونی ب ...

میدونم حق داری،ببخشید فضولی نیست بپرسم مگه مادرتون چیکارتون کرده انقدر ناراحتین؟