2777
2789
عنوان

چون باهاش رابطه نداشتم بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 46 پست
دقیقا الانم اگه بلاک کرده مسخواد بترسونه که اون بگه باشه قبول میکنم

چقد یه پسر میتونه آشغال باشه واقعا میخاد ازین طریق اینو دلتنگ کنه 

اینطور کسایی دیگ خداروشکر هدفشون همون اول مشخصه کشش نمیدن

قلبت واسه مردی ک تورو وسیله برای رفع نیازش میدونه درد نکنه لطفا

منم گریم نمیاد فقط شوکه ام 

میگم خدایا بس نیست؟ کم کشیدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی متاسفانه دخترا سادندخترخاله ی منم همینطوره عاشق و دلباخته ی یه مرده متااهل بود ک استفادشم ازش کر ...

دخترا ساده نیستن، احساساتی ان، این احساسات قوی بهشون غلبه میکنه و این دست خودشون نیس و کاملا ذاتیه

مردام دستشون اومده و ازش سواستفاده میکنن

2805
منم گریم نمیاد فقط شوکه ام میگم خدایا بس نیست؟ کم کشیدم

چن وقت باهاش بودی عزیزم؟ درکت میکنم حالت داغونه حقم داری ولی خب اونم الان دنبال دختره پاک نیس دنبال یه دختریه تامینش کنه تا آقا سیر ک شد بره دنبال بعدی

به نظرم واقعا خوش شانسی که این اتفاق افتاده الان خیلی خیلی برات سخته ولی بعد به این حرف من میرسی

من بمیرمم دیگه طرف عاشقی نمیرم 

میمونم خونه تا مرگم برسع

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

دخترا ساده نیستن، احساساتی ان، این احساسات قوی بهشون غلبه میکنه و این دست خودشون نیس و کاملا ذاتیهمر ...

اره قبول دارم... من خودمم بشدت احساساتی ام کلا ما خانوما وابسته و احساسی هستیم درعین حال مردا خیلی هف خط و سواستفاده گرن

منم گریم نمیاد فقط شوکه ام میگم خدایا بس نیست؟ کم کشیدم

عزیزم ب پسرا اعتماد نکن، نکن، نکن....نگاه ب حرفاشون نکن

اصلا وقتی ی پسر باهات حرف میزنه کر شو لطفاااا فقط عملشو ببین، چقد برات ریسک میکنه؟؟ چقد واست بها میده؟؟چقد ب خاطرت از خودش میگذره؟؟ مردام دست گذاشتن روی احساس خانما و خوب فهمیدن نقطه ضعفشونو نزار سواستفاده کنن از احساسات لطیفت

چن وقت باهاش بودی عزیزم؟ درکت میکنم حالت داغونه حقم داری ولی خب اونم الان دنبال دختره پاک نیس دنبال ...

زیاد نبود راستش فقط من حس کردم اینو خدا جبران روزای سختم قرار داده ندونستم این خودشم یه لا. شیه مثل اولی😭😭😭💔

منم همینو گفتم قبول نکردم گفت از فیلم دربیا بهتره با هم نباشیم و. ــ

عزیزم به جای اینکه اون به تو بگه بهتره با هم نباشیم تو باید بعد از این درخواست زشتش بهش میگفتی متاسفم بهتره با هم نباشیم و بلاکش میکردی

با پسرای پررو باید اینجوری رفتار کرد

🍫🍭🔮💖💕
زیاد نبود راستش فقط من حس کردم اینو خدا جبران روزای سختم قرار داده ندونستم این خودشم یه لا. شیه مثل ...

اولش اره قشنگ مظلوم نمایی میکنن خودشونو پاک و بگیر نشون میدن...ولی خب تهش ولت میکرد باز بهتر ک بیشتر ازین وابستش نشدی

اولش اره قشنگ مظلوم نمایی میکنن خودشونو پاک و بگیر نشون میدن...ولی خب تهش ولت میکرد باز بهتر ک بیشتر ...

خدا لعنتشون کنه

2809