2777
2789
عنوان

بنظرتون چشمهای دخترم چه رنگی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن داریم ترند میشیم😂

اونم تو نی نی سایت🤓🥴🥴🥴🥴🥴

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
حالا مگه مهمه رنگ چشمش؟؟حالا قهوه ای باشه یا آبی چی میشه مثلا مهم اینکه سالم باشه

خب سلیقه است دیگه دوس دارم چشمامو تو صورت دخترم ببینم.... ولی خب دخترم متاسفانه سالم نيست کم کاری تیروئید مادرزادی داره براش دعا کن

احتمالا سبز بشه. پسر من رسما چشماش آبی بود، ولی خیلی روشن نبود. البته کاملا مشخص بود روشنیش موهاشم طلایی طلایی. الان سبز و عسلیه. موهاش هنوزم طلاییه. خواهر شوهرم چشماش سبزه. مادر بزرگ مادریم موهاش بور بوده به اونا رفته. از لحظه تولد هم به جرمنی مشهوره😅 حتی دکترش هم گفت این پسر جرمنیو اروپایی رو از کجا آوردین🤣

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
احتمالا سبز بشه. پسر من رسما چشماش آبی بود، ولی خیلی روشن نبود. البته کاملا مشخص بود روشنیش موهاشم ط ...

ببین دخترم سفید برفیه چشماش سبز بشه دیگه ترکونده بیا بدمش پسرت ترکیبشون عجب سمی بشه

خارجکی ارجینال 

حالا مگه مهمه رنگ چشمش؟؟حالا قهوه ای باشه یا آبی چی میشه مثلا مهم اینکه سالم باشه

والا وقتی از نزدیک ببینی خیلی قشنگه اونم واسه نی نی، پسرمنم آبی بود از بدو تولد. کلی تو اینترنت سرچ کردم😅 الان هشت ماهشه تقریبا سبزن

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
خب سلیقه است دیگه دوس دارم چشمامو تو صورت دخترم ببینم.... ولی خب دخترم متاسفانه سالم نيست کم کاری تی ...

ببخش عزیزم اگه ناراحت شدی❤️

انشااله که مشکل  تیروئیدش هم برطرف میشه؛نگران نباش عزیزم 

2810