2777
2789

زن داداشم از راه که رسید دستمو بوسید جلوم تعظیم کرد و لباسای کارشو پوشید و شروع کرد به تمیزکاری گفتم ناهار قورمه سبزی بزار چون قیمه سری فبلتو دوست نداشتم چشمی گفت و توی آشپزخونه پرید غذارو بار گذاشت و رفت سراغ رخت چرکا چون اصلا من به ماشین لباسشویی اعتقاد ندارم لباسو فقط با دست میشوره حوصله بچشون نداشتم فرستادم ببره خونه مامانش ککه من بتونم استراحت کنم وقتی برگشت بهش گفتم خوبه دو.قدم راهه آنقدر طول کشید خیلی شرمنده بود گریش گرفت بخشیدمش ولی گفتم که دیگه تکرار نکنه و...

حالا شما بگید 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

رفتم خرید آوردم به خانواده نشون دادم همه گفتن وای چ عالی چ زیبا ،تازه خواهر شوهر و زنداداشم گفتن واقعا بهت میاد فدای سرت که پولش زیاد شد شوهرت تنش سلامت کار می‌کنه واسه کی واسه شما دیکه

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 

از خواب بیدار شدم برم آب بخورم دیدم یکی نشسته رو شعله های شومینه،رو سرشم شاخ داشت گفت اومدم برم تو جلدت گولت بزنم !

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

رفتم خرید آوردم به خانواده نشون دادم همه گفتن وای چ عالی چ زیبا ،تازه خواهر شوهر و زنداداشم گفتن واق ...

این که چیزی نیست من میرم خرید زن داداشم کارت داداشمو میده میگه از این خرج کن پولای شوهرتون پس انداز کن حیفه😂

از خواب بیدار شدم برم آب بخورم دیدم یکی نشسته رو شعله های شومینه،رو سرشم شاخ داشت گفت اومدم برم تو ج ...

من غول چراغ جادو دارم هفته ای سه بار میاد ببینه چیزی احتیاج دارم بهم بده هر چی بهش میگم انقد نیا و برو پی حرف نمیره

این که چیزی نیست من میرم خرید زن داداشم کارت داداشمو میده میگه از این خرج کن پولای شوهرتون پس انداز ...

اوهک پس تو خیلی رویا بافیت بهتر از من من تمام توانم همین بود

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه