2777
2789

من تابستون برنامشو پیچوندم الان از برنامش عقبم هرچی تلاش میکنم خودمو برسونم ب برنامش نمیشه ک نمیشه

از ی طرف یکی از فامیلایی ک باهاش رودربایستی دارم معرفی کرده روم نمیشه کنسل کنم نمیتونمم بگم عقب موندم از برنامه خیلی گنداخلاقه ماهی ام دو و نیم میدم نمیدونم چ خاکی بریزم تو سرم 

مشاورم با مامان بابامم در ارتباطه نمیخوامم خودمو پیشش خراب کنم 

الان ب خاطر دو روز نخوندن چ خبر گذاشته بفهمه پیچوندم هم توهین ب شخصیت اونه هم من 

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

ببین 

برنامه رو که پیچوندی 

ماهی دو نیم هم که پول میدی 

اینجوری آینده رو به فنا میدی 

الان اگه بهش بگی قبول میکنه ،دوباره با هم شروع کنید با کنسلش کن و خجالت نکش .

اینجوری خیلی بهتر تا سر یه تعارف ساده آینده از بین بره 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ببین برنامه رو که پیچوندی ماهی دو نیم هم که پول میدی اینجوری آینده رو به فنا میدی الان اگه بهش بگی ق ...

اصلا قبول نمیکنه باید ی بهونه بیارم کنسلش کنم

از اون اصفهانیای گند اخلاقه

خودمم اصفهانیم

چند وقته از ترس نرفتم حضوری پیشش

ن راه پس دارم ن راه پیش

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
اصلا قبول نمیکنه باید ی بهونه بیارم کنسلش کنماز اون اصفهانیای گند اخلاقهخودمم اصفهانیمچند وقته از تر ...

ببین دو ماه واقعا زیاد نیست بعدا می‌تونی جبران کنی

منم یه مدت‌ زر میزدم که می‌خونم این قدر مرور داشت برنامش که جبران شد

من به یه جایی میرسم :)🦋💫
اصلا قبول نمیکنه باید ی بهونه بیارم کنسلش کنماز اون اصفهانیای گند اخلاقهخودمم اصفهانیمچند وقته از تر ...

انشاالله که آقای میرهلی نیستش 😅

خیلی جدی هستش 

ولی واقعا عقب میمونی  

اینکارو با خودت نکن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖
2809