2777
2789

عزیزم خداحفظش کنه🥰

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دختر خواهز منم همینطور

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

خدا بچتو برات حفظ کنه 

ولی امان از مامانا وقتی می‌خوان اثبات کنن بچمون نابغست 😂🤌

چند وقت پیش غلطی کردم گفتم تحلیل شکل مثلث برای بچه‌ها از همه اشکال هندسی سخت تره. زنداییم پسرداییمو آورد تو جمع نشوند نیم ساعت داشت سرش داد میزد که زود باش مثلث بکش 😕 

وقتی هم نکشید بچه رو کتک زد اشکشو درآورد. هرچی هم ما می‌گفتیم نمیخواد ولش کن می‌گفت نه داره بدجنس بازی درمیاره چون دو سالش بود اولین بار مداد دستش گرفت و گفت مامان من می‌خوام مثلث بکشم و کشید🫤🤦‍♀️