2777
2789
عنوان

خواستگارم با اینکه میگفت خیلی دوست دارم به خاطر مهریه عقب کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 65 پست

اصلا سمتش نرو

خواهش میکنم ازت دیگه نرو

اون مرد زندگی تو نیست.

ذره ایم دوستت نداره.

فقط واسه خوش گذرونی بود و بس

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیلی دوست داشته

همه رفتاراش به کنار

مطمئن باش اون زن صیغه ای تا ابد تو رندگیتون بود و از یه جایی سرو کلش پیدا میشد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
2805

فقط میتونم بهت بگم خدا خیلی دوست داره باید روزی هزار بار خداروشکر کنی که این آدم خودش رفت مردی که خیلی راحت نیفته دنبال زنا وصیغه می‌کنه بدون هیچ تعهدی مطمئن باشید بعد از ازدواج هم همین کارو می‌کنه ابچین که اصرار داشته شما ۱۴ سکه مهرت باشه این بوده که درست مثل همون زن صیغه ایش هر وقت خواست به راحتی از شما جدا بشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

به نظر من حتی اگه گفت 114 سکه باز قبول نکن.  خدا خیلی دوستت داشته که اول کار نجاتت داده.  اینی که شما توصیف کردی مرد نیست توهین می شه بگم چیه

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
دنبال چه جوابی هستی که از وقتی اومدی تو سایت همینو تاپیک میزنی ؟؟میخوای تایید کنن بگن برو زنش شو ؟؟خ ...

پیر پسرای هرزه و همه جایی و خراب  ازهمین خریت دخترای کم سن سواستفاده میکنن،پیر پسرا خودشیفته و اختلال شخصیت میرن سمت همین دخترای احمق 

نه بابا چه مشکلی داره 14 تا چیه اصلا مهریه یه سکه کافیه صیغه هم که مشکلی نداره لابد داری کنار میای با کسی که 5 سااال صیغه کرده..... مسخره کردی این کیس فکر کردن داره آخهخوبه خودتم شاغلی و نیاز مالی نداری خداییش روی عزت نفست کار کن این آقا اصلا عاشق نبوده یکی رو میخواد ازدواج رسمی داشته باشه خانواده راضی شن فرقی نمیکنه زیاد براش بعدش بره دنبال کثافت کاریش 

وای چرا خانوما انقدر خودشونو کوچیک و حقیر میکنن، قبلش یک تاپیک خوندم خانومه میگفت شوهرم به حرف مامانش دعوا راه مینداخته، فحش بد به خانواده کتک و... آخرم طلاقش داده الان از عشق طرف داره دیوونه میشه

دختر خوب تروخدا قدر خودتو بیشتر بدون، اعتماد به نفستو تقویت کن

سلام قربونت بشم من همشو خوندم ه اصلاً نباید ۱۴ تا رو قبول می‌کردی و اینکه شما با اینکه خانوادت راضی نبوده باز هم انتخاب خودت رو کردی و حرف خانواده رو زیر پا گذاشتی اما ایشون حتی حاضر نشدن به حرف خانواده‌شون اهمیت نده و ۱۱۴ تا مهریه برات بندازه یعنی اصلاً حرف شما براش مهم نبوده و برعکس شما انواده‌اش رو اولویت قرار داده و اینکه شما دو باری که پیام دادی خیلی اشتباه کردی چرا خودتو بی‌ارزش کردی اشتباهی که من کردم رو شما هم نکن ن هم دقیقاً مثل شما به حرف خانواده‌ام گوش ندادم و ۱۴ تا سکه رو قبول کردم و الان خونه پدرمم می‌خوام تموم کنم لطفاً شما هم دیگه پیگیر نشو و حتی اگه نیاز شدش خطت رو عوض کن را بیخیال کسی نمی‌شی که حتی برای تو ارزش نمی‌ذاره و تو براش مهم نبودی و دو هفته بعد رفته با کس دیگه‌ای

2809