2777
2789
عنوان

من نرمالم⁉️

38 بازدید | 6 پست

من از رل زدن که حرف جنسی توش باشه بدم میاد 

اهل ازدواج نیستم یعنی می‌خوام ازدواج نکنم و درسم که تموم شد کار کنم و رو پای خودم باشم و ب آرزوهام برسم 

اهل آرایش نیستم زیاد در حد حالا دیگه اوج کنه ی رژلب گاهی هم خط چشم اینم کم پیش میاد 

فکر عمل نیستم برای زیبایی از همین که خدا داده راضیم 

ولی همون ابرو رو تمیز میکنم صورتم اصلاح میکنم 

۲۲ سالمه 

نمی‌دونم واقعا دور و اطرافمو که نگاه میکنم کمتر کسی مثل خودم هست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم حدودا مثل شمام 

بالاخره هر کی یه شیوه زندگی رو انتخاب میکنه 

مهم اینکه حالت خوب باشه 

هیچ درست و غلطی وجود نداره

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حدودا مثل شمام بالاخره هر کی یه شیوه زندگی رو انتخاب میکنه مهم اینکه حالت خوب باشه هیچ درست و غل ...

دقیقا همینطوره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
2804
اهل ازدواج نیستی پس چرا میخوایی رل بزنی

نمیخوام رل بزنم من تو حرفام گفتم رل می‌خوام بزنم؟

بعد هم را با ازدواج خیلی فرق داره من حتی اگر با کسی حرف بزنم میگم من ب ازدواج فکر نمیکنم 

یعنی هیچ. حس جنسی نداری؟خو این طبیعی نیس

دارم ولی تو رابطه دوست ندارم گفته بشه