2777
2789
عنوان

من نرمالم⁉️

41 بازدید | 6 پست

من از رل زدن که حرف جنسی توش باشه بدم میاد 

اهل ازدواج نیستم یعنی می‌خوام ازدواج نکنم و درسم که تموم شد کار کنم و رو پای خودم باشم و ب آرزوهام برسم 

اهل آرایش نیستم زیاد در حد حالا دیگه اوج کنه ی رژلب گاهی هم خط چشم اینم کم پیش میاد 

فکر عمل نیستم برای زیبایی از همین که خدا داده راضیم 

ولی همون ابرو رو تمیز میکنم صورتم اصلاح میکنم 

۲۲ سالمه 

نمی‌دونم واقعا دور و اطرافمو که نگاه میکنم کمتر کسی مثل خودم هست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

منم حدودا مثل شمام 

بالاخره هر کی یه شیوه زندگی رو انتخاب میکنه 

مهم اینکه حالت خوب باشه 

هیچ درست و غلطی وجود نداره

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم حدودا مثل شمام بالاخره هر کی یه شیوه زندگی رو انتخاب میکنه مهم اینکه حالت خوب باشه هیچ درست و غل ...

دقیقا همینطوره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اهل ازدواج نیستی پس چرا میخوایی رل بزنی

نمیخوام رل بزنم من تو حرفام گفتم رل می‌خوام بزنم؟

بعد هم را با ازدواج خیلی فرق داره من حتی اگر با کسی حرف بزنم میگم من ب ازدواج فکر نمیکنم 

یعنی هیچ. حس جنسی نداری؟خو این طبیعی نیس

دارم ولی تو رابطه دوست ندارم گفته بشه