2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو کتی وشلوار ست پرکار

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

عزیزم بستگی به فرهنگ و عقایدتون داره ،اگه لباس باز میپوشید که انتخاب زیاد دارید ،اگه حجاب دارید پیراهن بلند آستین دار قشنگه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

من‌باشم‌لباس مجلسی بلند ولی پوشیده از اونا که آستین دارن ولی خب آستین هاشم نازک نباشه

یا

کت‌ و شلوار و شال

من خجالت میکشم‌ پیش مردها لختی بپوشم  و برقصم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

عزیزم بستگی به فرهنگ و عقایدتون داره ،اگه لباس باز میپوشید که انتخاب زیاد دارید ،اگه حجاب دارید پیرا ...

شوهرمن روپایین تنه حساسه دامنم دوس نداره فک کنم همون کت شلوار خوب باشه

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
شوهرمن روپایین تنه حساسه دامنم دوس نداره فک کنم همون کت شلوار خوب باشه

من کت کراپ با شلوار خیلی دوست دارم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
نه کلا میگم چی بپوشم شیکترباشه مثلاکت وشلوار کت و دامن پیراهن اینا

اگه لاغر اندامی،لباسهایی که خیلی آهار یا ایستایی بیشتری دارن ،بهتر هستن،مثل کت و شلوار یا کت و دامن،اما اگه تپل هستی،بهتره کت و شلوار یا کت و دامن نپوشی،توی چنین فرم بدنی خوب بنظر نمیرسن،اگر هم خیلی خوش اندام هستی،هرچی بپوشی فوق العاده هستی روی رنگ مانور بده

چقدرمیشه الان یه کت وشلوار پرکار ینی🤔

والا بازار نرفتم ولی دوروبر پنج در نظر بگیر 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
گلم سمت ما کلا مختلطه هرکسی هم هرجور دوس داره میپوشه بله برون خودم کت و شلوار پوشیدم. خواهرامم شومیز ...

میدونی اولین مجلس بله برون خودیه ونزدیک واسه همون نمیدونم چی بپوشم

10ساله منتظرتم پس کی میای تودلم😔
2810