2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم دانشگاه لاغر شدم

276 بازدید | 10 پست

زیر چشام گود افتاده

همشم بخاطر اون پسره بی همه چیز پست هول سست عنصر ابله که بخاطر رفتاراش حرص میخورم

حیف اینهمه اشکی ک من برای اون ریختم

خودتم می دونی ارزش نداره 

امیدوارم از این شرایط رها بشی 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشدم اگه هم کلاسیم نبود

ترم چندی؟ 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
2804
۳من تا کارشناسیمو تموم کنک دق کردم

اووووو 

اره واقعا 😂

گفتم 5 / 7 چیزی باشی باز زود تر راحت میشی 

با اجازه اسی ی گروه کالری شماری داریم تو تل برا چاق شدن اگ خاسین درخاس بدین لینک بدم

خوش به حالتون بابا دیگه چاق شدن که کالری شماری نمیخواد هرچق دم دستتونه بخورید ما که برا لاغری صبح تا شب ضعف داریم گرم به گرم کم نمیکنیم

خوشبختی یه احساس درونیه...
ای خدا آنقدر دلم میخواد تا یلدا ۱۰ کیلو کم کنم

من تازه زایمان کردم ۱۵ کیلو باید کم کنم تا یکم نرمال بشم ۹۰ درصد افسردگی بعد از زایمانم بخاطر وزنمه🤕

خوشبختی یه احساس درونیه...