2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 48 پست
من خانوادم اصرار به ازدواجم دارن دلم می خواد شوهرم ایده آل خودم باشه نماز شب بخونم شوهر آیده الم میا ...

شرول کن به خوندن نماز شب و از خدا بخواه همسری که دوست داری نصیبت کنه  اره نماز شب برای برآورده شدن دعا عالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از تاپیکت اسی❤

یه سوال

اگه سوره بقره رو ۴۰ روز صوتی گوش کنیم یا بخونیم، بعد نه خوابی نه ترسی، هیچ نشونه ای نبینیم یعنی سحر و جن عاشق نداریم؟؟؟

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
ممنونممنم مریضم و خوب نشدم چند سالهمنم بعد خوندن سوره فلق خوابای ترسناک میبینم

اگه میتونید کشف مطلب بزنید مراجعه به تاپیک کشف مطلبم شروع کنید به خوندن و پخش قرآن و اگه میتونید حداقل ۲یا ۱ رکعت نماز شب به نیت درمان بیماری

شرول کن به خوندن نماز شب و از خدا بخواه همسری که دوست داری نصیبت کنه اره نماز شب برای برآورده شدن د ...

چند شب باید بخونیم و اینکه توی قنوت دعا کنیم یا بعدش؟

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
ببین من خودم ب خیلیا چیزایی مذهبی اعتفاد دارم ولی یه مدت پبش ک خوندم برای چند تا چیز بود تمام اونایی ...

ناامید نباش ادامه بده منم خیلی وقت ها امیدم رو از دست دادم اما بلاخره این فقط خدا بود که بهم کمک کرد و برام معجزه کرد یکم صبر کن و به خدا توکل کن 

اسی چند شب خوندی؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

ناامید نباش ادامه بده منم خیلی وقت ها امیدم رو از دست دادم اما بلاخره این فقط خدا بود که بهم کمک کرد ...

خدا ب شما کمک کرده ولی نمیخواد ب من نگاه کنه

تا نخواد نماز و دعا و التماس فایده نداره

لطفأ واسه ازدواج و خوشبختیم دعا کنین🙏
ناامید نباش ادامه بده منم خیلی وقت ها امیدم رو از دست دادم اما بلاخره این فقط خدا بود که بهم کمک کرد ...

ببین مسله ام این نیست ک چرا نشد  اینا مسله اینکه وفتی خدا هم برام کاری نکرد پس من باید چیکار کنم ب کی تیکه کنم 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
باشه بگید اگه تونستم راهنمایتون میکنم

من از وقتی ازدواج کردم فقط مشکلات داریم،مریضی خودم و شوهرم،شغل و کار شوهرم،بی آینده ایم،هر کاری میکنیم هیچی خوب پیش نمیره

من چند روز صوت بقره میزارم دیشب خواب وحشتناکی دیدم

نترسید ادامه بدین منم چند بار خواب وحشتناک دیدم ولی خدا رو شکر  الان خیلی بهتر از همیشه میخوابم برای محافظت قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود بصورت دایره، و اگه میخواین دلیل مشکلت رو بفهمی مراجعه به تاپیک کشف مطلبم برای حاجت روایی نماز شب عالیه حتی اگه شده ۲یا ۱ رکعت وتر بعدش استغفار و دعا نیم یا ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح 

من از وقتی ازدواج کردم فقط مشکلات داریم،مریضی خودم و شوهرم،شغل و کار شوهرم،بی آینده ایم،هر کاری میکن ...

می تونی از تاپیک کشف مطلبم استفاده کنی ، شروع کن به پخش قرآن دود کردن اسفند