2777
2789
پسرم خرداد 3 ساله مىشه هنوز نتونستم از پوشک بگىرمش شده ىه غصه برام لطفا بگىد بهترىن روش کدومه?????
خالق من* بهشتی *دارد نزدیک زیبا وبزرگ و * دوزخی * داردبه گمانم کوچک بعید ودر پی دلیلی ست که ببخشد ما را گاهی به بهانه دعا در حق دیگری...
اووووووه هنوز پوشک می شه. من پسرم تقریبا 1 ماه دیگه 2 ساله می شه و مدتیه که کم و بیش خودش می گه و می برمش. اما از امروز دیگه کلا بر داشتم براش.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
زىما جان از نجس شدن زندگىم ن نگرانم مىخوام بهترىن راه رو انتخاب کنم
خالق من* بهشتی *دارد نزدیک زیبا وبزرگ و * دوزخی * داردبه گمانم کوچک بعید ودر پی دلیلی ست که ببخشد ما را گاهی به بهانه دعا در حق دیگری...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو باید فکرت رو عوض کنی عزیزم. شما هر دوتون نهایت سعیتون رو می کنید اما اگر هم چنین اتفاقی افتاد نباید به خودت و بچه نازنینت استرس وارد کنی.من نزدیک 7-8 ماهه تو خونه یه کهنه تا می کردم می ذاشتم تو شرتش. و بیرون پمپرز. تو خونه مدام سرپاش می گرفتم. بیرون خودش می گفت مثلا جیش یا پی پی اما من بهش می گفتم عیب نداره پمپرز هستی. دیروز دیدم خودم بچه رو دچار سردرگمی کردم که بالاخره می تونه تو خودش بکنه یا نه. این بود که از امروز صبح تو شرتش دیگه کهنه نذاشتم و مدام بهش این مسئله رو تذکر دادم که اگه تو خودت جیش کنی می ریزه تو شلوارت و زشته و .... و براش جایزه شکلات و ....گذاشتم. می بینم که خودش بیشتر از من حواسش جمع شده که بهم بگه ببرمش دستشویی و مدام میاد بهم می گه. این درصورتی هست که تا حالا از هر 10 بارش 4-5 بارش می گفت جیش دارم. دیگه هم نمی خوام از ترس اینکه خونه کسی رو نجس کنه پمپرزش کنم. می خوام شرت اموزشی پاش کنم که اگه کاری کرد جایی نجس نشه اما خیالش هم راحت نباشه که پمپرز هست. امیدوارم برات مفید بوده باشه حرفام.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
زىما جون متاسفانه کىان نمىزاره براش کهنه بزارم وازشورت اموزشىم بدش مىاد اىنه که کارمو سخت کرده به نظرت براش صندلى توالت بگىرم????
پسر من صندلی توالت داره و می برمش رو اون می شینه. قطعا بهت کمک می کنه.
فقط سعی کن مدل و رنگ صندلیش براش جذاب باشه.همینطور دمپایی که براش می خوای تو دستشویی بذاری.
سلام مامان کیان خواستی بیا اینجا منم مشکل تو رو دارم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=790045
یا عماد من لا عماد له.....یا حرز من لا حرز له.......یا عز من لا عز له.......یا انیس من لا انیس له.......یا معین من لا معین له...
هر وقت جایی رو نجس کرد همون موقع طاهر کن که مدام رو اعصابت هم نباشه. اما دعواش نکن.
عطر جون باموباىلم نمىدونم چه جورى باىد بىام اونجا
مامان کیان پسر من چند روز دیگه سه سالش تموم میشه... منم تازه یک هفته است دارم از پوشک میگیرمش... ناراحت نباش اولا که دیر نیست... الان همه دکترا میگن باید سه سالگی تازه باید شروع کرد مگر بچه هایی که خودشون آماده هستن... مثلا جیش یا پیپیشو میگه یا شب خودشو خیس نمیکنه...
بعدشم منم مثل تو غصه داشتم و فکر میکردم چه کار وحشتناکیه... اما واقعا سختیش دو سه روز اولشه که مرتب باید یادت باشه که ببریش دستشویی.... من موبایلمو تنظیم کرده بودم هر یک ساعت زنگ میزد که یادم نره.... بعدش کم کم خودش میکگه... شب هم پوشکش کن تا یه مدت که بتونه خودشو کنترل کنه....