2777
2789

من ترم یک هستم میگ دوازده سال درس خوندی رفیق نداری اصلا متوجه نیست همشون نارو زدن بم بخدا دیگ ب هیچکی اعتماد ندارم

الانم رفیق دارم منتها بیرون نمیرم باشون حوصلشون رو ندارم همه رفیقا مزخرفن

امروز دعوامون شدت گرفت میگه باید رفیق داشته باشی بیرون بری هرچی میگم دوران رفیق بازی گذشت دیگه اعتماد ندارم ول کن نیست

بهم حس ناکافی بودن میده

بدجور اعتماد ب نفسم داغون کرده

قسم میخورم وفادارم نارو نزدم به کسی

اما کسی دوست نداره رفیقم باشه چون بچه مثبتم

رفیق بشه هم نارو میزنه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

وای توروخدا ینی چی خب...منم کلا اینجوری راحت ترم..بگو‌تو‌محیط دانشگا باهاشون هستم ولی دلم نمبخاد بیرون برم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینجوری بودم رفیقام بهم نارو زدن منم ولشون کردم بعد چند ماه رفتم دنبال یکی جدید تر 

بیخیال قدیمیا زندگی جدیدو شروع کن

بهش بگو فعلا حوصله دوستی با کسی رو ندارم 

بلیطی به مقصد 2030 ....🧘✨
2805

مامانت معلومه رفیق بازه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چه عاقل هستی خوشم اومدول کن مامانتو یه حرفی میزنه

اما داره باورم میشه راست میگه

بخدا تو دانشگاهم بزور خودمو جا دادم تو گروه بچها سلام خدافظ میکنم باشون اما دوست ندارن باهام اوکی باشن

چون سرم تو کار خودمه قرتی نیسم مثبتم

اونا تایپ خودشون میخوان

مامانت معلومه رفیق بازه

شما مادری فکر کنم

بگو حق با کیه

باور کن منم تعداد خیلی کم رفیق دارم در حد دوسه تا اما بیرون نمیرم باشون خب

برم بیرون تازه پولامم الکی خرج میشه

عین پسرا حرف میزنی دیالوگات پسرونس

مامانت راست میگ ولی خب زوری ک نمیشه 

ببین با کسیم دوست میشی کاری براش نکن ک بعدا ب قول خودت نارو بزنن ناراحت شی

در حد دوست معمولی ک گاهی باهم برید گردش دنگی دونگی همیشه ادما از تنهایی لذت نمیبرن

نیازیم نیس رازاتو ب دوستات بگی

[QUOTE=359861390]وای توروخدا ینی چی خب...منم کلا اینجوری راحت ترم..بگو‌تو‌محیط دانشگا باهاشون هستم ولی دلم نمبخاد بیر ...[/QUOTE

میگ بات نمیام بازار دیگ

تنها هم نمیذاره برم میگ با رفیقات برو شورش دراورده

می‌فهمم. 

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
عین پسرا حرف میزنی دیالوگات پسرونسمامانت راست میگ ولی خب زوری ک نمیشه ببین با کسیم دوست میشی کاری بر ...

😂😂

راز نمیگم گذشت دورانش

اما خب بیرون رفتنم پولام خرج میشه من پس انداز دوست دارم بکنم

اما داره باورم میشه راست میگهبخدا تو دانشگاهم بزور خودمو جا دادم تو گروه بچها سلام خدافظ میکنم باشون ...

به راهت ادامه بده عزیزم. بهترین راه وداری میری. 

خداوندا تویی حامی وحاضر
اما داره باورم میشه راست میگهبخدا تو دانشگاهم بزور خودمو جا دادم تو گروه بچها سلام خدافظ میکنم باشون ...

اتفاقا تو زرنگی و داری برد میکنی

حرفای مامانت برگرفته از احساساتش هست نه عقل

تو خودت باش راهتو ادامه بده ول کن مامانتو

هی گفت کو رفیق

هیچی نگو بگو رفیق ندارم اونجوری فلان بهمان

2809