2777
2789
عنوان

پلیس جلومونو گرفت گفت داری میمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 126 پست
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣امیدوارم خوشبخت ترین باشی استارتر.ولش کن دیگه بهش فکرنکن. زندگی خیلی بالا پایی ...

یغنی چتمو با نامزدم برات بفرستم میخندی انگار اون ی کاری کرده انقدر بهش گفتم ب زنت توهین کردن چرا اونجا نگه داشتی دیگه گفت غلط کردم بخدا نمیخاستم اینجو ری شه 

میدونی فقط جوری حرف زد انگار من خرابم 

حتی اگه کاریم میکردیم اونجا هیچکس رد نمیشد اتوبان بود منتظر بودیم خانوادم برسن خونه اینم منو برسونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا میترسم یه چیزی بگم تعلیقم کنن ولی تو اصلا نباید به حرف اونا اهمیت بدی سربسته میگم اونا اصلا ع ...

اخه جوری حرف زدن انگار من خرابم

حتی اگه کاریم میکردیم اتوبان بود منتظر بودم‌بابام برسه خونه اینم منو برسونه آدم رد نمیشد 

یغنی چتمو با نامزدم برات بفرستم میخندی انگار اون ی کاری کرده انقدر بهش گفتم ب زنت توهین کردن چرا اون ...

ولش کن بیچاره رو ...مردا غرور دارن اینجوری نگو گناه داره.اون شرایطودرنظرگرفته که هیچی نگفته.دوما چی میخواستی بگه ؟با پلیس درگیربشه بیوفته زندان خوب بود؟دوست داشتی؟دلت خنک میشد؟🤭🥴😂

پلیس راهنمایی و رانندگی قتل جلوی چشمش رخ بده ،اهمیت نمی ده...چون حیطه ی کاری اش نیست....عموما هم ترسو هستند تو این مواقع...چون اگر کسی شکایت کنه اذیتشون می کنند....حتما سربازی چیزی بودن و اون صحنه رو دیدن و در جلد یه مرد بی ادب ،رفتار کردن....

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
اشکال نداره خاطره میشه😅😂دیگه جاهای خلوت واینستید

بهم پیام داده میگه دوستام تعریف میکردن مارو دیدن بهشون میخندیدم ولی من کاری نکردم و سرم اومده این بده 😂😂😂

2810