2777
2789
عنوان

پلیس جلومونو گرفت گفت داری میمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 126 پست
دقیقا اتفاقا من سه روز پیش داشتم با عجله از خیابون رد میشدم خیابون هم شلوغ بود که پلیس یهو زد رو تر ...

آخی اشک تو چشام حلقه زد😂😂😂🤣🤣🤣

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

برو خداتو شکر کن مثل مامان بابای من نبردنتون کلانتری😂سال ۷۰ توسینما گرفته بودنشون خودشون میگن کاری نکرده بودیم ولی چون اون زمان خیلییییی‌گیر بودن رو دوس دختر دوس مسر بودن انداخته بودنشون دو تا اتاق جدا 

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا یه بارم پلیس ب من چیزی نگفته😐☹️چرا برا من پیش نمیاد پلیس گیر بده بهم😂پلیسا کاری ندارن اصلا به بقیه

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

خب چرا اینجوری گفتن خیلی کلمه مالیدن حرف بدیه

عزیزم اونا عمدتا از خانواده های  محروم و شهرای خیلی کوچیک هستن انتظار ادبیات مودبانه نداشته باش

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

نامزد من گفت نامزدمه میخای عکس نشون بدم میخای ب هرکی بگی زنگ بزنم ولی اونا انگار مارو لخت گرفتن بد ح ...

کلا پلیسا بد برخورد میکنن

باید بلد باشی چجوری باهاشون حرف برنی من چون بابام پلیسه بلدم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

حالا باور کنم من؟هرچی پلیس دیدم ادمای خوبی بودن قابل اعتماد ذهنیتم نسبت بهشون تغییر ندید

تا حالا تو دادگاه با پلیس و قاضی برخورد داشتی؟ نمیگم همشون ولی اصصصصلا این چیزا که تو فیما دیدیم نیستن

من خودم از بعضی رفتارا شوکه میشدم

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
چرا یه بارم پلیس ب من چیزی نگفته😐☹️چرا برا من پیش نمیاد پلیس گیر بده بهم😂پلیسا کاری ندارن اصلا به ...

ما دوست بودیم خبری نبود 

امروز ک نامزد بودیم گیر دادن

عزیزم اونا عمدتا از خانواده های محروم و شهرای خیلی کوچیک هستن انتظار ادبیات مودبانه نداشته باش

کی همچین حرفی رو زده؟؟؟؟؟

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

قبول کنید کارتون خارج ار عرف بود. آخه توو ماشین؟ توو منظر عمومی آخه؟

ماشین مردمو دید نزنین 

چرا یه بارم پلیس ب من چیزی نگفته😐☹️چرا برا من پیش نمیاد پلیس گیر بده بهم😂پلیسا کاری ندارن اصلا به ...

تجربه باحالیه

خب چرا اینجوری گفتن خیلی کلمه مالیدن حرف بدیه

بی ادب بودن باید میگفتن نسبتتون چیه و اینجا چیکار میکنین اما از بس اینجوری دیدن فکر میکنن همه دختر و پسرای تو ماشین این کاره ان

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810