2777
2789

خواهش میکنم با دقت بخونید و اگ سوالی ابهامی بود بپرسین 

داستان اینه که یه بنده خدایی وقتی در قید حیات بودن،سر کار بود و کارگری میکرد شهر غریب با ۳ روز فاصله، و اونجا سر کار با ۲ نفر بحثشون میشه و اون دونفر میزنن پاشو میشکنن چشمشو میبندن پاشو میشکنن از روی سکوی دو متری پرتش میکنن و میکشنش رو زمین و میزنن تو سرش و بدنش و بیهوش میشه...وقتی هم به هوش میاد هیشکی حتی نمیاد پیشش بگه حالت چطورع؟فقط یکی که ایرانی نبود بهش یه لیوان اب میده یذره میخوره و میخواد بلند شه که متوجه میشه پاش اصلا همراهش حرکت نمیکنه و کاملا در رفته و شکسته

تو شهر غریب تک و تنها بوده و اونجا صاحب کارشون بهش قول میده که شکایت نکن حق کارت محفوظه انگار که سر کاری و خودم خرج و همه چیتو ازشون میگیرم

اینم تا چند روز به خانوادش(سرپرست مادر و خواهر کوچکش بوده پدر نداشتن)چیزی نمیگه

و وقتی میبینه خبری نیست پاش روز به روز بدتر شده و نه دکتر بردتش نه میتونه بره نه از وعده وعیداشون خبریه به مادرش خبر میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

و خلاصه به هزار بدبختی بدون هیچ پولی حقوقشونو چند ماه نداده بودن با چوب فک کنین با چوب با پای شکسته میرفت دادگاه شکایت میکرد و میومد با هزار بدبختی و سختی و اعصاب داغون و بیکاری و مادر و خواهر تنها و ....

خلاصه برمیگرده شهرشون خونه و اونجا مادرش به صاحب کارش زنگ میزنه و میگه اصلا دروغ گف پاش نشکسته در صورتی که پاش ۳ بار گچ گرفتن و ربات هاش پاره پاره شده بود...

از اونورم اون ۲ نفر کلا جواب ندادن،اولاش میگفتن شکایت نکنین فلان قدر میدیم هی امروز فردا میکردن این مرحومم اصلا پولکی نبود اصلا کار میکرد بیکار شده بود حقش بود

خلاصه نا امید شد دیگه از بی پولی و بی اعصابی و بیکاری و....خدل فقط میدونه این پا تا کجا کشوندش و مسیر زندگیش عوض شد و تو راه با پای شکسته ماشین میزنه بهش و به رحمت خدا میره

و خلاصه به هزار بدبختی بدون هیچ پولی حقوقشونو چند ماه نداده بودن با چوب فک کنین با چوب با پای شکسته ...

هرچی سنگه واسه پای لنگه،بنده خدا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
لطفا بیاین نطر بدین دوستان

مگر اینکه از بیمه دیه تصادفش را بگیرن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چرا محکومشون کردنو حبس و ۱۰ درصد دیه برای دو طرف زدنیعنی نفری ۶۰ میلیون بجز حق الوکالت وکیل و ...

مشکل شرعیش چیه؟؟

اونا خودشونم اعتراف کردن 

الان یکی از اون ۲ نفر بعد ۸ ماه از فوت اون مرحوم در گذشته

اومده شهر همین اقا که فوت شده و حلالیت طلبیده میگه رضایت بدین

نمیدونیم میکار کنیم فامیل نزدیکه،

2809