2777
2789
جسارتا شما اصفهانی هستین ؟ من مدتیه ب طرز تایپ کردن کاربرا دقت مکنم گاها دیدم اصفهانیا با لهجه تایپ ...

اصفهانیا چجور تایپ میکنن🥴

در #دنـیـایـی که با #مـردن عزیز میشی #زنـدگـی کردن #خـطـاسـت💔🕳️

اره عزیزم اصفهانیم .چطوری مثلا تایپ میکنیم ؟؟؟ دقت نکردم خودم

پس خدسم درست بود 

مثلا کاملا دارید عامیانه تایپ میکنید یهو.(  رو ) (را) تایپ میشه 

ب اخر فعل ها . الف اضافه میشه 

از این  دسته نشانه ها🥰

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اصلا خبر نداره ،ما خودمونم بعد سه ماه فهمیدیم و من میخواستم کات کنم چون خالم زن دایی رفیقم میشد ...

هنوزم اونا باهم تو رابطن یا کات کردن.

به نظرم نظر دوستتون هم راجع به این ارتباط بپرسید چن ممکنه خیلی ناراحت بشه که شمارو با دوست پسرش آشنا کرده و بعد... میدونید چی میگم؟

کاش می دونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶
2805
آره .اینجا یکی در میون همه اصفهانین البته 🤣😁😁

حدس میزنم اقای سرسختم اصفهانی باشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
یکم تعریف کن .خیلی خوبه ماجراهای عاشقانه

چی بگم .همین دیگه .

کلا دوران خوبی بود .شاید هم اون دختر خوبی بود .

کلا خیلی خوب بود .ایشالله هر جا هست خوشبخت باشه 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

😐😂 ازدواج ما سنتی بود ولی هر کی ما رو میدید میگفت دوست پسر دوست دختر بودید چون منو شوهرم بیشتر شبیه رفیقیم تا زنو شوهر

من با ننم رفتیم ماهی بخریم خواهر شوهرم جلومونو گرفته بود😐😂 شب اومدن خواستگاری  هفته بعدش عقد کردیم😐😂الانم س سال میگذرع و ۷ماهه باردارم

🦥

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

2809