2777
2789
عنوان

کیا اورتودنسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 29 پست
عه چه خوب چند ماه بعد سیم کشی دندون کشیدی همه رو باهم کشیدی چند ماه طول کشید تا پر بشه

ببین قشنگ دو سال کشید.اول برات سیم کشی میکنه.بعد برات کش میندازن،بعد یه قالب نامرئی میده تا دوسال اذیت میشی ولی یه عمر راحتی.به مرور زمان دندونات میرن جای خالی رو پر میکنن اصا دیگه جای خالیشو نمیبینی بابا

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

ببین قشنگ دو سال کشید.اول برات سیم کشی میکنه.بعد برات کش میندازن،بعد یه قالب نامرئی میده تا دوسال اذ ...

من خیلی میترسم میگن دندون پوسیده میشه و این حرفا ببخشید سوال زیاد کردم همش فکرم درگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا الان بیشتره من اینجا تهرانم زنگ زدم یه جا میگه ۵۵تا۶۰ یه جا دیگه میگه ۸۰یه جا دیگه ۴۵نمیدونم ...

شانست بگه جراحی فک نخوان.من جراحی نداشتم

کجا انجام دادین دندون کی کشیدین جاش خوب پرشد مشکلی پیش نیومد

نمی‌دونم چی حالتو خوب می‌کنه ولی من برگردم به قبل هرگز ارتودنسی نمیکنم. چهارتا دندون سالم کشیدم. بعد از کلی هزینه و دوسال اذیت شدن، باز دندونای جلوم برگشت به حالت قبل. نمیتونی جلوییا رو روکشی چیزی بزنی؟ حتما بپرس اگر چهارتا دندون بکشی و ارتو نکنی دندونات خود به خود مرتب میشن یا نه.( این مورد هست که دندونا برن جای دندون کشیده شده و صاف شن خودشون بدون نیاز به سیم کشی)

نمی‌دونم چی حالتو خوب می‌کنه ولی من برگردم به قبل هرگز ارتودنسی نمیکنم. چهارتا دندون سالم کشیدم. بعد ...

عه چرا پس ینی دوباره کج شدن ؟دندون عقلتم کشیده بودی 

کجا انجام داده بودی 

اخه این همه آدم انجام میدن چرا چیزی نمیشه

ممنون عزیزم

خواهش میکنم.۲۸ سنی نیست اقدام کن نترس.توکل به خدا.چند بارم جرم گیری کردم چون میگفت مدام مسواک بزن من یکم شیطون بودم.خیلی خوب میشه