2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نمیزاره شوهرم بیاد خونه

1218 بازدید | 49 پست

خسته شدم 

اخه نامرد خودت دختر داری دوست داری دخترت تنها تا ساعت 12 شب خونه بمونه 

خودش همش میره بیرون خونه نمیشینه از این خونه به اون خونه از این روضه به اون روضه و... 

وضع خونش هم نگم از بس خونه نیست همه چی بهم ریختس سینک پر یبار نشده من برم ببینم خونه تمیزه

الانم از صبح بیرون بوده همسرم قرار شد بره برسونه خونه ولی از اونجا رفتن خونه خاهر شوهرم که 40 دقیقه با ما فاصله داره و بمنم یه تعارف نزده که منم تنهام برم 

زیر گوش همسرم میخونه اینم گوش  میده مادر و پسر جفت همن

1401/6/2از امروز شروع میکنم 
نن جون شوهرت چند سالشه؟! مگه خودش قوه تصمیم‌گیری و عقل نداره؟! تایپیکای نی‌نی‌سایت همش همین شکلیه.

54فک کنم

عزیزم مردی که بچه ننه باشه همینه 

ایرانیا هم 1سومشون بچه ننه یا حلقه به گوش مادرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وااا چه بد، خب قشنگ با شوهرت حرف بزن، برا مادرشوهرتم زبون داشته باش خیلی شیک و مؤدب از پسش بربیا، بب ...

الان میخام پیام بدم که چرا منم نبردی ببینم چی سرهم میکنه بگه

چجوری بگم 

بهش پیام بده میترسم در و قفل میکنم میخوابم اگه اومد که هیچ نیومد کلید رو بزار تو در تا نتونه باز کنه ایفون هم خاموش کن بخواب 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

زنگ بزن بگو میترسم بیا زود تر.یا بگو فلان وسیله خراب شد نمیدونم چیکار کنم.کلا هر بار که نیست زنگ بزن به یه بهونه بگو بیا.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
2809