2777
2789

بزرگترین عیب ظاهری من لاغری بیش از حد  لطفا نگید لاغری که خیلی  اعصابم الان خرابه  

. ‌شبیه معتادام  یه صورت گود افتاده ای دارم که نگم براتون    . یه مدت به زور  قرص چاقی  با کلی عوارض چاق شدم بی نهایت خوشگل شدم   مث ماه شدم هر کی من دید بقران من نمیشناخت    😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ععروسی  قبلی که رفتم هر کی من دید فقط میگن وای چقدر لاغری چرا غذا نمیخوری  چقدر صورتت گود افتاده  وضع مالیتون چطوره خب بشین غذا بخور شوهرت بد اخلاقه؟؟؟  نکنه افسردگی داری؟؟؟ ((ببخشید که این سوال میپرسم  انگل روده نداری؟؟؟))  همه خانوادم و دور و نزدیک  فقط میگن لاغری 

امشب عروسی نرفتم موندم خونه با اعصاب خراب  

از سینه و باسن که مث مردا صاف صافم   

متاهلم دوتا بچه هم دارم 😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

آزمایش دادم سالمه سالمم . دکتر فتم قرص ویتامین واینا داد  هیچ تغییری نکردم  پرخوری کردم درعوض دفعم زیاد شد روزی یکبار مدف و ع  😭😭😭

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

قد و وزنت چنده؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

ی پیشنهاد

ی باکس انرژی زا بلک بر بخر

روزی ی نصفشو با کیکی شیرینی ای بیسکوییتی چیزی بخور

نصفشم با مشمبا درست درشو ببند فرداش بخور دوماه هرروز بخور بعد دوماه قطع کن یک ماه نخور باز دوباره ۱ ماه بخور

تضمینی دو سایز اضافه میکنی

❤️کار بر no aks هستم❤️.            ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

2809