2777
2789
عنوان

تتلو هستم و همرو گردن میگیرم

1075 بازدید | 125 پست

دیدم همه فیکن گفتم منم بیام یچی بگم:/

بس کنین نی نی سایتعلیا 

🌱Army🌱BTS.    شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم حتی اگه تا ابد طول بکشه." جونگ کوک 

سلام ابجی میشه یه لحظه بیای تاپیک اخرم لطفا

هانیه هستم🙋🏻‍♀️، یه دختر دهه هشتادی🌱🤍 من خیلی خوش شانسم چون هر چی که میخوام رو دارم و هر چی که ندارم رو بدستش میارم💪🏻🫀 آدم اروم و ساکتیم ولی با دوستام پرحرفم😅 دوستای زیادی ندارم آدمهای مهم رو تو زندگیم‌ نگه میدارم🫂 تا زمانی که رو به جلو حرکت میکنی یعنی هنوز قوی هستی هیچ اهمیتی نداره که چقدر اهسته عمل میکنی🌱🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣 منم سربازرس سمیر گرکان هستم از پلیس بزرگراه 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

2804
🤣🤣🤣🤣 منم سربازرس سمیر گرکان هستم از پلیس بزرگراه

حق😂🤣

🌱Army🌱BTS.    شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم حتی اگه تا ابد طول بکشه." جونگ کوک 

حق😂🤣

😂🤭

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من شوهرشم

من دوز پسرشم

منم دختر دونالد ترامپم حرف بزنید میگم بابام با هسته ای له و لوردتون کنه😂😂

۹۵ درصد تاپیک های نی نی سایت مخصوصا تاپیک های که در پربازدید قرار میگیرند دروغ هستند پس کاربر گرامی عقل خیش را به کار بنداز و با خرج عواطف بیجا اون کاربر دروغگو را در مسیر تکامل خود همراهی نکن با سپاس. اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺

2809