2777
2789

دخترداییم ازمن کوچکتره وحامله اس

من مجردم

چراازدواجم جور نمیشه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرض کنیم یک نفری که از شما کوچک تره خدایی نکرده مریضی حاد داشت برای اونم حسرت میخوردی ؟ 

هر کسی زمان خودش رو داره ، شما روی پیشرفت خودت تمرکز کن

درس بخون ، کتاب های متفرقه مطالعه کن ، زبان بخون ، ورزش کن ، هنر جدید یاد بگیر وقتی تمرکزت روی خودت باشه نه شوهر کردن ، هم موقعیت های خوب پیش میاد هم ادم مناسب به وقتش سر راهت میاد 

به وقتش با اهلش 

من ۳۰ ازدواج کردم و چقدر درکت کردم چه روزایی رو با سختی گذروندم از ترس و حرفای اطرافیان از خدا میخوا ...

چجور ازدواج کردی

من ک خیلی ناراحتم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
فرض کنیم یک نفری که از شما کوچک تره خدایی نکرده مریضی حاد داشت برای اونم حسرت میخوردی ؟ هر کسی زمان ...

وقتش کی هست

اخه چقدگذشته