2777
2789
عنوان

شماهم وقتی میاین قهر شوهرتون پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 74 پست
و یه سوال دیگه این که مرد خیانت میکنه یعنی دیگه زنش دوست نداره؟ یا چی چه مرگشه

ن اتفاقا یکیو میشناسم زنش میخاست جداشع رگشو زد

اما با همه هم لاس میزنه 

بیمارن نمیتونن بزارن کنار اگ شعله حشریت رو مهار نکنیم دنیا رو ب اتیش میزنه

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
شاید طرف خیانت کرده تو چه می دونی ؟! مجبور شده خانمه رو راضی کنه آبروش نره

دقیقا 

شوهر خاهرشوهرم ی ادم لاشیه

از ترسی ک خاهرشوهرم ب شوهرم بگه چ حرفایی میزده ماشین سنگینش رو شیش دانگ زد ب نام خاهرشوهرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من ۲۴سالمع ۱۶سالم بود ازدواج کردماولا شوهرم شکاک بود خییلی زجر کشیدم شهر دیگ ازدواج کرده بودم ت ...

خدا رو شکر قلق و رگ خواب زندگی ت رو به دست آوردی باید یه جوری این عادت کنه به اتاق خواب و تخت که دور بشه احساس یتیمی بکنه ولا به خدا....😅

خدا رو شکر قلق و رگ خواب زندگی ت رو به دست آوردی باید یه جوری این عادت کنه به اتاق خواب و تخت که دور ...

اخ اخ دقیقا این حس. رو شوهر من داره وقتی ی وجب برم اونور تر بخوابم 😂

من خودم حدود دو سال ازدواج کردم دو بار رفتم قهر... دفعه دومی که رفتم قهر بعد از چند ماه که نه زنگی زده بود و حتی یک پیام، اومدم سراغم و گریه و زاری که درست میکنم اخلاقمو و فقط تو برگرد... وقتی برگشتم فقط تا چند روز خوب بود و برگشت به اخلاق قبلش حتی خیلی بدتر از قبل... بارها کتکم زد، فش داد، توهین کرد و پیش خودش گفت این دیگه نمیره، منم که دیدم نه این اخلاقش عوض میشه و نه من تو وجودم میتونم آدم تو سری خوری باشم، یک روز که نبود وسایلمو جمع کردم و رفتم و الآنم در حال طلاقم... اینارو گفتم که بهت بگم هر وقت تصمیم نهایی گرفتی که اون زندگی دیگه زندگی نمیشه و هیچ تغییری در همسرت نمیتونی ایجاد کنی برای همیشه برو و در انتظار اینکه بیان دنبالت نباش

شاید طرف خیانت کرده تو چه می دونی ؟! مجبور شده خانمه رو راضی کنه آبروش نره

اگه خیانت کرده بود حیثیت براش نمیذاشت 

باور کن یه بحث ساده اتفاق میفته بینشون کل فامیل خبردار میشه  خونه ما هم همینه من همش استرس دارم میگم اینو گفتم همه خبر دارن یا نه یادش رفته بگه 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
سر چیزای کوچیک خیلی زود جوش میارم تحمل حرف زور ندارم

مشاوره زوجی حتما برو باید برا عصبی بودنت درمان رو شروع کنی وگرنه با هیچ احدی نمیتونی خوب زندگی کنی...همین که انقدر راحت خونه رو ترک میکنی نشون میده خودت هم کم مقصر نیستی

چون شوهره دوستش داشته همه این شانس رو ندارنبعضی مردا خیلی ی دنده هستن

من خودم تا حالا قهر نرفتم جرأت ندارم میترسم ضایع بشم 😂😂

ولی دیدم بعضیا کاسبی خوبی میکنن

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
عزیز دلم در مورد یه مرد گنده زورگو داریم صحبت میکنیم !!در مورد بچه پنج ساله صحبت نمی‌کنیم که بخواد د ...

نمی دونم اینو که چه جوریه ولی یه مورد اینجوری خودم به چشم دیدم زیر بار هیچی نمی رفت قعر و دعوا و برو و بیا و  آخرش قرص درستش کرد مکافاتی داشتن با زد و خورد هاشون اونم زدن داریم هم تا زدن ها !!! ولی  آخر روانپزشک درستش کرد نشست آروم سر خونه زندگی شون ... خانمه نجات پیدا کرد 

نی نی سایت بگی بعدش باید بری اسفند دود کنی 🤣

من ی کاربری داشتم همش عکس غذاهامو و حیاطم میزاشتم

ی شب پر بازدید شد عکسام 

بعضیا گفتن خوشبحالت و فلان

اخر شب الکی الکی قلبم گرفت بستری شدم😂😂