2777
2789
عنوان

شماهم وقتی میاین قهر شوهرتون پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 74 پست

تو ۱۸ سال زندگی مشترک  حتی یک شب هم قهر نرفتم ولی منتظرم از شش ماه دیگه با دخترم که ۱۱ سالشه دوستانه سه شب خونه مامانم زندگی کنم چهار شب با همسرم چون همسرم ۲۴ ساعتی خونس الان ۴ سال شده که خونس، حس میکنم نیاز دارم در هفته یه فاصله بین مون بیفته  تا دلتنگ هم بشیم کمتر به هم گیر بدیم ولی هرگز راضی به قهر رفتن نبودم و نیستم و نمیرم چون مشکلات تو خونه راحت تر حل میشه تا با قهر رفتن .البته تو خونه خودم قهر کردم ولی از خونه برای قهر نرفتم و همیشه هم برای آشتی هر کس که مقصر بوده پیش قدم شده ، زمان قهر و آشتی مون میانگین  از ۱۰ دقیقه بوده تا نهایت ۲ روز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برگشتم رو زندگیم دیگه نمیام قهر حتی شده بکشمم

برگرد ولی جا پات محکم کن و بهش نگو که هیچ وقت دیگه قهر نمیکنی تا سواستفاده کنه بگو این بار اخره چون این سری برم دیگه برنمیگردم بزار بترسه و هر وقت دعوات شد برو تو اتاقت درو قفل کن تا منت کشی کرد التماست کرد بیا بیرون 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

واقعا چرا ؟ بعضی جاها ادم ناچار میشه ک قهر کنه

مثلا چ جاهایی

وقتی خیانت ببینه؟(زن بره قهر و هرشب دل مامان باباشو خون کنه خودشم تا صب اشک بریزه و اون اقا هرزه خانوم روب یاره تو خونه و عشق حال) 

یا وقتی ی کشیده خورد بره قهر و چند. روز بعدش برگرده و ارزش خودشو بیاره پایین و دفعه بعد محمکتر بخوره

بزارید شوهراتون یکم ترس تو دلشون باشه از باباها و خانواده زن هی با قهر کردن و برگشتن این ترس رو نریزید

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
میشه بیشتر راهنماییم کنی

یه مثلی هست میگه خونه سنگر زنه هیچ وقت سنگرت رو خالی نذار هزار بالا و پایین داره زندگی شما قراره یک عمر زندگی کنید هزار روز خوب و بد می بینی تو تا چند سال اول زندگی هنوز ناخودآگاه عادت داری به خونه پدری هی جذب میشی برگردی به جایی که به دنیا اومدی ولی باید میخ و پایه ی زندگی ت رو بکوبی و بایستی مخصوصن زن خیلی مهمه اونه که مرد رو اهلی می کنه تا آخر عمر از خونه ات نرو حتی اگه خون گریه کردی هزار راه توی خونه ات هست که دل خودت رو آروم کنی 

یه مثلی هست میگه خونه سنگر زنه هیچ وقت سنگرت رو خالی نذار هزار بالا و پایین داره زندگی شما قراره یک ...

بنظرم قهر باید مرجله اخری باشع ک واقعا بخای جداشی ن اینکه هی بری و برگردی

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
مثلا چ جاهاییوقتی خیانت ببینه؟(زن بره قهر و هرشب دل مامان باباشو خون کنه خودشم تا صب اشک بریزه و اون ...

وقتی مرد خیانت کنه دیگه ادم اون زندگی رو میخواد چی کار ؟ یا چرا وقتی کتک خورده بمونه ؟ ادم باید بازم بمونه ؟ 

واسه چی ازخونت میای بیرون!

اومدم قهر!!

چه سرفراززز

آره خب کارای منوبکن بعدامثل چی پشیمون شی

آره آره یکماه بروقهر بعداومدی دیدی یه زن توخونته ناراحت نشی

میکاپ آرتیست مشهد_mua