2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست

اسی ینی جدا هم بشی باید فوراااا ازدواج کنی. ینی یکم محتاط تر نشدی یکم فکر نمیکنی که الان دیگ نباید ساده باشی یکم تصمیم نداری با دقت و بررسی بیشتر انتخاب کنی. 😐😐😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
کو چه خیانتی فقط درد و دل و غیبت کردم و من قصد دیگه ندارم

خیانته دیگه

و این نشون میده که چطور داری گناه خودتو پاک میکنی

و این که اصلا فکر نکن باهات ازدواج میکنه اونم فقط در حد اینکه گوش باشه برا تو پا حرفات وایساده

وگرنه مجازی تو متاهلی بخاد حرف ازدواج باهات بزنه نه اونم بقول خودت تو چن روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طلاق بگیر . بعدم اقاهه میگه بزار بیشتر همو بشناسیم بعد تبدیل میشی به زن صیقه ایش چند بار دستمالیت میکنه شوتت میکنه . فکر میکنی اینکه هنوز شوهر داری وتو خونشی و با یکی دیگه پیامک بازی میکنی و لاس میزنی هرز...گی نیست ....اخه کدوم مرد عاقلی با این رفتارت تورو میگیره.... برو توبه کن و برای خودت ارزش بزار .... اگرم شوهرت روزی خواست جدا شه اول جدا شو بعد بایکی دیگه درددل کن الکی روحتو کثیف نکن . اینم بگم تو خیانت کردی الانم خیانتکاری . خیانت فقط جنسی نیست ... همین صحبتت .شناختت . مقایسه کردنش با شوهرت خودش خیانته 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مگه حتماخیانت به رابطه جنسی خاتمه میشه خیانت فکری وعاطفی چی

والا... دیگه خیانت جدیدا شاخ و دم داره. از همینجا شروع میشه دیگه.. ولی اگه الان مخالف کلامشون منعقد بشه تااااااااا اخرهفته ریپت میکنن... 

در مورد ازدواجم فک کردین بعد میگی درد دل ساده؟ گرچه درد دل هم خیانته چون همه عواطف باید تو چارچوب خانواده باشه ن مرد غریبه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

از اون همه میترسی ولی نمیترسی اگه رابطتت با اون ادم رو شه چه بلایی سرت میاد 

خیانت خیانته هیچ توجیهی هم نداره گلم 

بهتره اول درست راجب تصمیمت فکر کنی بعد خودتو بندازی تو یه زندگی دیگه تو از این زندگی هنوز خلاص. نشده فکر ازدواج مجددی!!!بعد میگین نگین بهم خیانت میکنم!!!بلد نیستی این زندگی و جمع کنی اوکی 

اول خارج شو با این کنار بیا بعد بعدی و بزار دم بکشه😐

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

فقط بدون کارت خیانته همینکه با طرف درد و دل کردی فکر ازدواج باهاشی 

اول میرفتی مشاوره با شوهرت برا زندگیت تلاش میکردی بعد اگه درست نمیشد طلاق میگرفتی

و اینکه خیلی مطمئن نباش اون آقا بیاد باهات ازدواح کنه وقتی الان داره میبینه چه راحت با وجود شوهر با یکی دیگه ارتباط داری

ولی اون قصد دیگه ای داره 

ضمنا خیانت فقط جنسی نیس وقتی طلاق نگرفته نشستی به یه غریبه هم حرف زدی و هم غیبت شوهرتو کردی اسمش خیانت نیستا ولی کاری که کردی هرکسی نمیکنه

بچه ها آنقدر سرزنش نکنید ایشون خیلی کم سن و ساله. عزیزم بجای پیدا کردن جایگزین اول افکارت رو درست کن حتما که نباید ازدواج کرده باشی که فکر جایگزین هستی!!اونم تو مجازی.خییییلی خام و زود باوری و شناختی ابداااا از مردها نداری. اگه امکانش رو داری برو مشاوره خودتم هنوز شخصیتت درست شکل نگرفته مطالعه کن خودت رو بشناس از چاله در نیای بیفتی تو چاه.بهترین ها رو برات آرزو می کنم،💝🌈

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

الان مثلا اینجوری حرف زدی که مقصر جلوه نکنی ؟ تو شوهر داری و با گرگ های مجازی حرف میزنی و فکر میکنی قراره با اون خوشبخت بشی ؟ احتمالا خیلی بچه سن هستی ولی بزار یه نصیحت خواهرانه بکنم : مرد رو زن میسازه ، اگه بد اخلاقه ببین سر چی بد اخلاقی میکنه رفعش کن باهاش با محبت بیشتر رفتار کن در مورد مشکلش خیلی با آرامش باهاش حرف بزن ، در نهااااایت اگه مشکلت حل نشد برو پیش یه مشاور ، ولی فکر نکن که از این طلاق بگیری بری با اون خوشبختی، بر فرض که اون گرگ مجازی هر چی گفته راست باشه ، از کجا میدونی دو روز از ازدواجت باهاش نگذشته زیر کتکاش لهت نکنه و نگه بهت که تو همونی هستی که شوهر داشتی و دنبال شوهر بودی ؟ همه تو زندگیشون مشکل دارن باید خودت با کمک شوهرت و مشاور حلش کنی نه دیگران.

چرا به اون مرد میگم گرگ مجازی ؟ چون تو رو مثل یه بره‌ی بی پناه میبینه و سعی داره با حرفاش گولت بزنه و بکشه سمت خودش و استفاده‌ش رو که کرد مثل یه دستمال بندازه کنار. 

به خدا توکل کن و کارایی که گفتم رو بکن انشاالله که مشکلت رفته رفته حل میشه تو تازه یکساله ازدواج کردی یکم طول میکشه قلق شوهرت بیاد دستت . فقط صبور باش و عاقل 

نمیخوام اون آقا رو قضاوت کنم ولی 

کسی که با یه خانم متاهل رابطه میگیره حالا تا هر حدودی مشکل داره 

اصلا قابل اعتماد نیست 

بعد یه سال چه زود طلاق و چه زود ازدواج 

شما یه سال نتونستین یه نفر و تغییر بدین وای به دومی 

نمیشه با چند خط نظر داد ولی راههای زیادی هست برای حل مشکلات 

فکر میکنی این اقا خودشو خوب نشون داده هدفش چیه؟ 

هنوزبه بلوغ فکری نرسیدین تو هیچ زمینه ای

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤