2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست
از خودش تعریف میکنه هر چقدر از شوهرم بد میگم برعکسش میگهاز من تعریف میکنه یا همش میگه جداشو و فلان

این حرف هارو شما باور کردی  ؟از این همه سادگی و زود باوری شما من سردرد شدم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خودش تعریف میکنه هر چقدر از شوهرم بد میگم برعکسش میگهاز من تعریف میکنه یا همش میگه جداشو و فلان

خودت داری نقشه مخ زنیت رو بهش دودستی میدی هی میگی شوهرم فحش میده میگه نه من قربونت میشم فدات میشم فکر کردی چی میخواد بگه  یارو وارده چشمام ساده 

مطمئن باش طلاق بگیری شوهرت فورا ازدواج می‌کنه اون آقا م باشماازدواج نمیکنه وبدبخت میشی

بابا اصلا ازدواج هم نکنه معلومه که میخاد با طرف رابطه یکی دو روزه داشته باشه.. معلومه از اون مردای هوس بازه 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

عزیزان 

بعد اینهمه تجربه تاپیک فیکی ک توی سایت دیدین 

هنوز متوجه نشدین مورد تمسخر استارتر قرار گرفتید؟

آیا جملاتی ک ایشون بیان می‌کنند از عقل سلیم پیروی میکنه؟ 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

وای دختر تو چند سالته؟؟؟ این کاملا مشخصه لاشی و عوضیه و برات برنامه داری چرا گولشو میخوری؟؟؟🥺🥺

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
بیا اونور برامون پست بذار بابا منتظریم😁اینجا میچرخی؟من یکی از اولین عضو ها ام هایه کارت هدیه ای،سکه ...

وای تو هم هســــــــتی؟ 🥹🥹🥹🥹🥹🥹

ای خدااااا نمیدونستممممم دورت بگردم 🥹🥹🥹

چقدر ذوق کردم مننننننن

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

به تبعیت از امضام تاپیک رو ترک میکنم 

اسی شیشه کشیده دوستان 

متفرق شید 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️