2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست
منظورم این بود ک دیگ یکی همجنسشو از ماها بهتر میشناسه کار خدا بوده ک اتفاقی شما این تایپیک رو ببینی ...

شما لطف داری.

ولی متاسفانه اون اقا داره این خانومو گول میزنه، تا وقتی جدا نشده اشتباهه اینکار.

بعدش شوهرم زن بگیره من بمونم چی

بخدا تو شیشه کشیدی

ادم نرمال اینجوری نمیتونه باشه

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای تو وخدا با زندگیت اینکارو نکنننن

بخدا جدا بشی با این مرتیگه عروسی کنی بدبخت میشیییی نمونه شو دیدم

مردا همینن بی نقص نیستن همین شوهرتو درستش کن زمان بده همه چی درست میشه  نکن نکن نکن

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
بفکر جایگزین نیستم خانوادم مخالف طلاقمن نمیزارن جدا بشم هر چی بشهبخاطر همین باید جایی باشه برم شوهرم ...

با همسرت که دوره آسنایی و نامزدی و عقد داشتی و معاشرت کردی نتونستی تشخیص بدی اخلاقش بده و اذیتت می‌کنه 

مرد غریبه و تو مجازی تشخیص دادید همسر خوبی برات میشه؟؟

یا از لحاظ عقلی مشکل داری 

یا سرکاریه

با توهم میزنی

وای تو رو خدا ببین پیاماشووووونمیتونم باور کنممممم

بیا اونور برامون پست بذار بابا منتظریم😁

اینجا میچرخی؟

من یکی از اولین عضو ها ام ها

یه کارت هدیه ای،سکه ای چیزی به پنج‌نفر اول نمیدی؟؟😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
😂نه بخدا من فقط از عصبانیت چت کردم اونم همش غیبت طرف هم همش میگه جدا شو

طرف غلط میکنه

ببین خواهش میکنم بلاکش کن. اگه بلاک نکنی دفعه دیگه مییام میزنمت هاااا

دختررر ساده نباش

بلایی سرت مییاره ها

چرا باید دو روزه به فکرت باشه و براش مهم باشی؟؟؟

از شوهرت خیر دیدی که از غریبه ببینی؟؟؟

این فقططط میخواد ازت سواستفاده کنه. مطمعننن باش

میدونی حرف بعدیش چیه؟مجبورت میکنه طلاق بگیری بعد میگه من دوستت دارم بیا خونم همو ببینیم. بعدشم ازت نهایت سواستفاده رو میکنه یه حرفایی بهت میزنه که داغش تا اخر عمرش تو دلت میمونه

در ضمن این کارت خیانته

تو که میگی شوهرم همینطوری دست به زن داره، فک کن چتاتونو ببینه. اونوقت شرفتو همه جا میبره. همه هم حق رو به اون میدن. اونوقت نه اون قبولت میکنه نه خانوادت

بشین سر کنکورت. طرفو بلاک کن بچسب ب درسات. انشالله یه رشته خوب قبول میشی، یه گشایشی تو کارات ایجاد میشه، سرکار میری مستقل میشی، همسرتم اخلاقش بهتر میشه. فقط توروخدا بلاک کنا

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

طرف تو فضای مجازی همه‌ی رفتاراشو رو نمیکنه که. شاید خیلی بدتر از شوهرت باشه. اینجور مردا اکثرا دنبال روابط یکی دو روزه آن. هدفشون همینه. مطلقه باشه که بهتر 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
خیانت که فقط جسمی و علنی نیستآدم تا وقتی که توی تعهده هر چیزی که از محدودیت‌ها بگذره نشونه از شکستن ...

ددر ضمن استارتر مردای الان مثل مردای ۲۰ ۳۰ سال پیش نیستند که ناموس مردم ناموس خودشون باشه هوای زن و بچه مردمو داشته باشند مردای الان اکثراً هیچ حد و حدودی توی روابطشون ندارند و خیلی احت‌تر از آب خوردن برای پیدا کردن هر موقعیتی هر حرفی رو می‌زنند

و چقدر زیادن خانم‌هایی که متاهل هستند گور این حرف‌ها رو می‌خورن و در آخر ونا می‌مونن و تاریکی و زندگی از دست رفته اون آقا هم میره پی زندگیش

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یچی بگم توبرای فرار از درس هی داری راههای راحتترو انتخاب میکنی که بگی فلانی و بهمانی جلو درس خوندنمو گرفتن 

بشین بخون همه این توهماتو بنداز تو اشغالی چون اگه رابطته اتون داره خراب میشه توام ۵۰درصد اون زندگیو خراب کردی و بجای راه ساختن دنبال فرار و فرافکنی هستی 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
از خودش تعریف میکنه هر چقدر از شوهرم بد میگم برعکسش میگهاز من تعریف میکنه یا همش میگه جداشو و فلان

شما در اسرع وقت یه روانپزشک روانشناس و هر دکتری که مربوط به روانه برو،اوضاعت خیلی حاده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم