2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست
من از دست شوهرم ناراحت بودم از این آقا که تجربه داشت راهنمایی خواستم اونم همش میگه سریع جداشو به حرف ...

اون آقا روانپزشکه یا روانشناس که ازش راهنمایی خواستی یا خودتم مریضی دنبال یه ارتباط تازه بودی؟ سریع زلاک کن و توبه کن ازین کارت چه مرد چه زن حق خیانت کردن ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از دست شوهرم ناراحت بودم از این آقا که تجربه داشت راهنمایی خواستم اونم همش میگه سریع جداشو به حرف ...

عزیزم از کجا مطمینی این آقا بیاد خواستگاریت و واقعا تو رو بخدا ...اصلا تو رو هم بخواد از کجا مطمینی  واقعا آدم خوب و بدرد بخوری باشه و یکی بدتر از شوهرت نباشه ...

ازت خواهش میکنم هر چی زودتر این آدمو بلاک کن و به هیچ وجه بهش پیام نده ...وابستش میشی و زندگیت نابود میشه 😔

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

عزیزم به نظرم اینکه تصمیم جدایی گرفتی اون آقایی که تازه باهاش آشنا شدی بی تاثیرنیست. اول رابطه اتو با اون آقا قطع کن و درست تصمیم بگیر. من نمیدونم چه حرفایی بینتون رد و بدل میشه ولی سعی کن از رو حرفای اون طرف تصمیم به جدایی نگیری 

قبلش برو پیش مشاور واگه درست نشد بعد به جدایی فکر کن و اینکه مجدد ازدواج کنی واقعا اشتباهه محض

یه جورایی از چاله در میای میوفتی تو چاه همین 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
کو چه خیانتی فقط درد و دل و غیبت کردم و من قصد دیگه ندارم

اپن فقط داره توروگول میزنه قصدشم ازدواج نیست و فقط سو استفاده هست بشین زندگیت روبکن الان خودش رو خوب نشون میده بعداً میبینی از شوهرت هم بدتر بوده تازه باهاتم ازدواج نمیکنه وابروت می‌ره وزندگیت تباه میشه  همه مردان یه جوری ومشکلاتی دارن حالا یاخود خواهن یابهشون یاد ندادن  آدم باشن اگر آدم خوبی بود که زنش ازش طلاق نمی‌گرفت 

اوووف حالا انگار اونایی که تو سن مناسب ازدواج کردن کم کند زدن انقد بدم میاد ب سن ازدواج گیر می‌دین 

اسی نظر خواست نگفت فلسفه ببافین 

اسی شما هم مجازی اعتماد نکن خب 

..
قضاوت نکن فقط درد دله🤣🤣🤣

نه بابا ما اهل قضاوت نیستیم

ما فقط مسخره میکنیم😂

بابا این ما رو سوژه کرده داره بهمون میخنده باور کن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یعنی چی؟

خب طرف حسودی می‌کنه میخواد جدا شی که بتونه باهات باشه 

تو حرفشو باور میکنی؟؟؟؟یعنی آنقدر ساده ای؟

بعدشم یه سال هیچی نیست هنوز راه برای تلاش و امید هست اگه چند سال گذشت دیدی درست نشد اون وقت حق داری بگی طلاق میگیرم

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا ما اهل قضاوت نیستیمما فقط مسخره میکنیم😂بابا این ما رو سوژه کرده داره بهمون میخنده باور کن

وای تو رو خدا ببین پیاماشووووو

نمیتونم باور کنممممم

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

خجالت بکش یه جوری حرف میزنی انگار مجردی بابا طرف خرجت کرده عروسی گرفته باهاش خوابیدی همسرته بعد ب فک ...

بابا همش میام اینجا میگم این شد اون شد همه میگن جدا شو

منم درد و دل کردم با طرف راهنمایی خواستم اونم میگه جدا شو

وگرنه بدبخت میشی

خیانت که فقط جسمی و علنی نیست

آدم تا وقتی که توی تعهده هر چیزی که از محدودیت‌ها بگذره نشونه از شکستن اون تعهد داره وقتی شما خودتون آوردین با یه همچین عنوانی تاپیک زدین یعنی در جریان هستین که این مسئله داره محدودیت‌ها رو می‌شکونه و تعهدو زیر سوال می‌بره

من نمی‌دونم که شما می‌خواین طلاق بگیرین زندگیتونو بسازین با همسرتون حرف بزنید مشاور برین مشکلاتتونو حل کنین یا هر کاری که می‌خواین بکنین فقط اینو می‌دونم که در طی دو تا پیام دارین بزرگترین اشتباه زندگیتون و یکی از بزرگترین گناه‌ها رو انجام میدین

الان ممکنه همسرتون هم نسبت به یه سری موارد از شما حس بد داشته باشه یعنی مشکلی ندارین بره با یه خانم در این رابطه حرف بزنه؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱