2777
2789
عنوان

بنظرتون باید پیام بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول نامزد میکنید بعد شماره میدید؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

😐😐قبلش چطور حرف زدی باهاش یا هماهنگ شدی رفتی بیرون مگ میشه

مادرش و خودش شماره بابام داشتن با اون هماهنگ میکردن اجازه میگرفتن بعد من باهاشون میرفتم بیرون حرف میزدیم و اینا 

😂😂😂 من هنوز قلب نزاشتم فقط اسمش نوشتم 🤦‍♀️

اخه ما خودمون همو یافتیم😂 ان شاالله مبارکه عزیزم 

اگه همو دوست دارید اول تو یا اون فرقی نداره قراره رفیق باشید نه رقیب بزار یه روز بگذره ببین اون پیام میده یا نه بعد کم کم باهاش صحبت کن و بگو که خجالت رو باید با شما کنار بزاره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اخه ما خودمون همو یافتیم😂 ان شاالله مبارکه عزیزم اگه همو دوست دارید اول تو یا اون فرقی نداره قراره ...

پس صبر میکنم صبح بهش پیام میدم اگه چیزی نگفت 

مرسی عزیزم 😘

پس صبر میکنم صبح بهش پیام میدم اگه چیزی نگفت مرسی عزیزم 😘

فدات گلم🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...