2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
ما هم از هم دوریم و دلتنگ انقد مشکلات زیاده آدم وقتم نمیکنه پیام بده ولی عکسمو ادیت میزنه و می‌فرسته ...

این عصرمیره تاصبح میادخونه یه روزمیخوابه تاعصریه روزکامل بیدار

من بیشتر پیام میدم همسرم تماس 

ولی از نزدیک بیشتر قربون صدقه میرم و بغل و بوس کنارهم یه چیز دیگست😅😂

ولی تو پیامم همیشه اسمشو با جان و جونم صدا میکنم

بدون عزیزم عشقم باهاش صحبت نمیکنم 

خدایا خداوندا با عقلت تصمیم بگیرررر ن‌ با قلبت‌مثل این میمونه که‌ تا زمانی ک‌ شما‌ تون اون خونه هستی ...

همینم هست شدم فقط کلفت خونه البته وظیفمه برابچه هام حتی برلشوهره ولی ن تااین حدکه بخوادبهم خیانت بشه وتفریح نداشته باشم یعنی بچه هام هم گناه دارن همش درگیردعوامن وپدرشون هستم ناراحت میشن ترس دارن حتی پدرش جلواینامنومثل وحشیامیزنه حتی میخواس چندوقت پیش بنزین بگیره برام یاشیشه های درخوردکنه یاخیلی چیزهای دیگه 

ولی همسرم نوع محبتش متفاوته😁اونم تعریف میده ازم یا خیلی خوشگل نگام میکنه 😂محبتشم بیشتر با کلمه جوج ...

ن این بهم میگه زشت درصورتی که زشت نیستم سفیدترازاینم درضمن این موادیه

2809