2777
2789

میدونم الان میخواین بگین کمک کنید و حق داره و فلان 

...

بخدا هم من هم بابا همه کارهارو کمکش میکنیم غذا هم یه وعده بیشتر درست نمیکنه خب بابام میره سر کار من میرم دانشگاه سه روز هم که خونه هستیم اینقدر غُر میزنه  که میگم کاش میرفتم دانشگاه 

خب تقصیر ما چیه 

الان ما دوشبع داریم شام نیمرو میخوریم 

صبح میشه این شب 🌱

منم الان کلی سر دخترم بخاطر شلختگی اتاقش غر زدم 😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کار خونه سخته. باید ببینی مادرت از کجای کار خسته میشه. بعضی از اینکه خیلی فکر میکنن چی بپزن خسته میشن. یه برنامه روی دیوار آشپزخانه باشه اعصابشون به هم نمیریزه. 

بعضی هم از اینکه ازشون تشکر نمی‌کنند.

بعضی هم واسه اینکه هم بپزند و هم ظرفها رو بشورند و هم جارو و ...

و ...

اشتباه کردی بخدا.یجوری بزرگتر بشه اتاقش برق بزنهیجوری کیفش کوک باشه اتاقش برق بزنه..الکی حالشو نگیر

بدم میاد میرم اتاقش میبینم همش روی میز و تختش شلوغه 

نمیشه که همش بریزه و بپاشه 

منم به عنوان مامانش ازش خواسته‌ هایی دارم بلاخره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بدم میاد میرم اتاقش میبینم همش روی میز و تختش شلوغه نمیشه که همش بریزه و بپاشه منم به عنوان مامانش ا ...

خب اون اتاق خودشه مربوط به خودشه به نظرم

و اینکه شما بدتون میاد باید رو خودتون کار کنید نه اون 

ممکنه از خیلی چیزا بدتون بیاد دلیل نمیشه تابع امر شما باشه