2777
2789
عنوان

ایشون چ شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی ینی زشتم🤦🏼‍♀️😁

نه عزیز من از چندتا فیلمی که ازش دیدم و حالت حرف زدنش ازش بدم اومد شما رو که ندیدم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
2804
کلا لحن حرف زدنش هم چندشه آدم یجوری میشه 🤮فصل آخر کیمیا رو هم با بازیش چندش آورتر کرده

توی کیمیا کدوم نقش بود؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ن اصلاا

خب خداروشکر 

دور از جونت یجوری حرف میزنه انگار در حال رابطست 😂🤮

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
توی کیمیا کدوم نقش بود؟

فصل سوم دونقش بازی کرده مثلا دوقلوعه یکی خارج مهندس یکی ایران پشمک حاج عبدالله 

آره داست میگن شبیهشی 

گونت پروتزه؟ 

شبیه شیما کاتوزیان هم هستی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2809