2777
2789

مثلا ت چه حادثه و ماجرایی؟ سر چ جریانی؟ کجا گیر کردی کجا کم اوردی یا مثلا از حرف مردم چ فشار و مشکلی برا بدنت ب جود اومد ک فهمیدی اینا اصن ارزش ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی که 

اونقدر توی فشار و ناراحتی خدا قرارم داد  تا از مستی دوستی ها و خوشی هام اومدم بیرون دیدم نه دوستام نه رفیقام نه خانوادم هیچکس اون مشکلات رو نمیتونه حل بکنه. بعد خودش بهم الهام. کرد نزدیکش بشم ازش بخوام... خودش منو دعوت کرد 

خودش دعا رو گذاشت تو دهنم. خودش حاجتمو داد 

فهمیدم مردم خیلی کشکن 

خیییلیییی کشک و اصلا تکیه گاه نمیتونن باشن و کاملا هیچکارن حتی اگر به لحاظ مالی یا جایگاهی بالا باشن 

از اون به بعد رابطم با ادما عوض شد.. احترام و محبتم شد فقط برای خدا فقط برای اینکه بنده های اون هستند.... 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
2804
وقتی که اونقدر توی فشار و ناراحتی خدا قرارم داد تا از مستی دوستی ها و خوشی هام اومدم بیرون دیدم نه ...

چیکار کردی ک خدا راه بهت نشون داد چرا من انق سردرگم و سردرهوام چرا من انقد حیرونم ازش هم خاستم ک کمکم کنع از تع دل هم خاستم ولی

چیکار کردی ک خدا راه بهت نشون داد چرا من انق سردرگم و سردرهوام چرا من انقد حیرونم ازش هم خاستم ک کمک ...

کار نکردم. 

همه کارا رو خودش کرد 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
😔💔کاش واسه منم خودش همه رو دست میگیرفت

واسه ی همه خداست

وقتی دل درد گرفتی فهمیدی حرف مردم مهم نیست؟😐

آره 

چون حرف مردم برام مهم بود استرسی شدم افسرده شدم 

معده درد عصبی گرفتم و قرص میخوردم 

الان فهمیدم اصلا مهم نیست آرامش دارم تو زندگیم و نه قرص میخورم نه دل درد میگیرم

2809