2777
2789

من شیر نداشتم و نتونستم به پسرم شیر بدم.

نمیدونم چرا هر وقت یادش میوفتم گریم میگیره..

چیکار کنم فراموش کنم؟ خیلی غصه شو میخورم خصوصا وقتی میبینم یکی داره به بچه ش شیر میده قلبم هزار تیکه میشه 

زندایی من که خیلیییی شیر داره

ولی خودش از عمد شیرخشک میده

انقد خودتو درگیر نکن بابا

باز تو که دست خودتم نبوده

بهش فکر نکن. هیچ اشکالی نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

حق داری 

منم گذروندم 

دقیقا تا از شیر بگیری بچه رو یکم حالت بهتر میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم در آینده نمیتونم به بچم شیر بدم چون قرص مصرف میکنم بنظرم بهش فکر نکن همه که یه جور نیستند اگر داشتی دریغ نمیکردی

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ناراحت نباش گلم 

منم یک ماهه در گیر همین موضوع شدم ،عصبی میشم نه می تونم به بچم شیر خشک بدم نه خودم شیر دارم 

خانواده خودم و خانواده شوهرم نمی زارن شیر خشک بدم به بچه 

فقط آرزوی مرگ دارم که بمیرم ولی باز میگم بچم چی میشه من بمیرم 

بچم شبا گشنگی می کشه ،انقدر فشار میدم تا یکم شیر بیاد ،یکی دو قطره می خوره وقتی مزه شیر اومد تو دهنش خوابش میگیره 

فقط آرزو می کنم این روزا زودتر بگذره تا به غذا خوردن بیفته 

چندش اورترین کار دنیا از نظر من بچه شیر دادنه 

حالم بهم میخوره 😣😣من ۶_۷ ماه بزور بچمو شیر دادم حالم از خودم بهم میخورد دیگه شیر خشک دادم 

اصلا هم ناراحت نباش خیلی چیز خاصی نیست که بخوای غصه بخوری 

2810